Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar egyes embereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar egyes embereket, hogy lábfétis kérdéseket is feltesznek?

Figyelt kérdés
A fétis is hozzá tartozik a szexualitáshoz.
2009. aug. 19. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
ez teljes mértékben igaz:D az emberek 95%-a fetisiszta (van kedvenc tetstrésze):D bár a nők ezt nem vallják be:D én személy szerint a fenékért vagyok oda:D semmi probléma nincs ezzel maximum az emberek frigiditása
2009. aug. 19. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
csatlakozom az elöttem szolohoz,teljesen természetes dolog!nekem pl. a derék és a popsi a gyengém.
2009. aug. 19. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Miért,van akit zavar?:D Engem nem zavar. Más kérdések jobban bosszanatanak, pl. a 100. "terhes lehetek-e" kérdés. A fetissel meg semmi baj. Én a kezét és a nyakát szeretem a barátomnak, meg a száját.

21/L

2009. aug. 19. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Az alapvető gond azzal van, hogy a magyar emberek(de tisztelet a kivételnek) a többi néphez képest nagyon prűd. ezért is van az, hogy csomó dolgot nem lehet nyilvánosan megbeszélni.

Egyébként én a szép hajért meg a körmökért vagyok odáig

17/F

2009. aug. 19. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát, nem feltétlenül a magyarok prűdsége a gond, szerintem inkább a jenki behatás, mert ott van az a szokás ugye, hogy ha a TV-ben szétszakadó embereket mutatnak, az addig rendben van, de ha már van egy mellbimbó a képernyőn, megy a per meg a "felháborodottszülő" panasza.

Én egy szép arctól és hosszú, fekete vagy fehér(természetesen festett, mielőtt valaki beszól) hajtól egyből olvadok.

A kérdés egyébként csak testrész vagy egyéb fétisre is vonatkozik? Ha az utóbbi is, akkor a latex cuccok.

19/F

2009. aug. 19. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert korlátoltak és azt hiszik, ami nekik nem tetszik, az nem is lehet normális. Én speciel a cicikért és a popsikét vagyok oda... :) 30/F
2009. aug. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!