Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar egyes embereket, hogy lábfétis kérdéseket is feltesznek?
Miért,van akit zavar?:D Engem nem zavar. Más kérdések jobban bosszanatanak, pl. a 100. "terhes lehetek-e" kérdés. A fetissel meg semmi baj. Én a kezét és a nyakát szeretem a barátomnak, meg a száját.
21/L
Az alapvető gond azzal van, hogy a magyar emberek(de tisztelet a kivételnek) a többi néphez képest nagyon prűd. ezért is van az, hogy csomó dolgot nem lehet nyilvánosan megbeszélni.
Egyébként én a szép hajért meg a körmökért vagyok odáig
17/F
Hát, nem feltétlenül a magyarok prűdsége a gond, szerintem inkább a jenki behatás, mert ott van az a szokás ugye, hogy ha a TV-ben szétszakadó embereket mutatnak, az addig rendben van, de ha már van egy mellbimbó a képernyőn, megy a per meg a "felháborodottszülő" panasza.
Én egy szép arctól és hosszú, fekete vagy fehér(természetesen festett, mielőtt valaki beszól) hajtól egyből olvadok.
A kérdés egyébként csak testrész vagy egyéb fétisre is vonatkozik? Ha az utóbbi is, akkor a latex cuccok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!