Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézzek a szemébe?

Figyelt kérdés

Komplett hü_lyét csináltam magamból, úgy fél éve megtetszett egy fiú, megismertem volna, küldtem is a jeleket.. Ő is vevő volt rá, látszólag. Azt hittem nem mer kezdeményezni, összeszedtem minden bátorságomat és tegnap elhívtam pizzazni. Persze vissza is utasított, és megkérdezte mit akarok tőle, nincs pénze, se háza ....

Hát nem tudtam mit lépjek tovább, a szavam elakadt, úgyhogy eljöttem. Elég sűrűn találkozok vele, és ezek után nem tudom, hogy viselkedjek a közelében, borzasztóan érzem magam. Nem hordok drága ruhákat, fodrászhoz is ritkán megyek, műkörmöm sincs, fogalmam sincs miből gondolta hogy anyagias vagyok. Az egész szitut nem értem, mit csináljak, ha el akarom kerülni, de nem tudom?

2019. jan. 16. 08:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát kedves kerdezo en is lany vagyok.. es pl ha en is odamennék egy fiuhoz h "randizzunk" es ezt mondaná.. hát bizony en is meglepodnék es még meg is sértődnék, mert mi az már h egybol ez a reakcio h "nincs házam nincs pénzem" eleve a felallasa velem szemben h en a penzre megyek csak stb.. ezt gondolja. Hát kösz. Amugy meg ha te is ugyan ugy tetszenél neki es erdekelned akkor nem ez lett volna a valasza hanem orult volna neki es egybol ravagta volna h "igen" es majd az ismerkedes, beszelgetesek alkalmán elmondta volna normaliasan h ő nem egy pénzes stb.. de így elég gáz volt szerintem 😆
2019. jan. 16. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:

"Amugy meg ha te is ugyan ugy tetszenél neki es erdekelned akkor nem ez lett volna a valasza hanem orult volna neki es egybol ravagta volna h "igen"

Ez nem igaz, volt pár lány aki érdeklődött irántam, legalábbis így jött le, nekem is tetszettek, attól függetlenül nem mentem bele a játékba, mivel ők nagyon jó nők voltak, én meg egy lúzer, ahogy valószínűleg a kérdező kiszemeltje is gondolhatja magáról, egy jó csaj a legtöbb esetben rengeteg pénzbe kerül, eleve a randik, bulik, ajándék stb., plusz rengeteg stressz, kisebbségi érzés, elvárás (karrier, diploma sorolhatnam) azért jobb sokszor egy olyan semmilyen lány, azok persze nem kaphatóak semmire...

2019. jan. 16. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Még jo, hogy ezután nem akarod közelebbröl megismerni, ha igy lehurvázott.
2019. jan. 16. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék veled pizzázni! Csak engem nem kerdez meg senki. :(
2019. jan. 16. 14:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát megtörtént a naagy találkozás, és nem történt semmi...

Amint megjelentem elkezdett valakivel telefonálni, rám sem nézett mintha ott sem lennék.

2019. jan. 16. 19:44
 16/18 A kérdező kommentje:
12-es, nem tartom magam olyan jó nőnek, inkább átlagos, nincsenek az elvárásaim sem az egekben, nem várok ajándékokat sem. Egy kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyok, ahol az érzelmek dominálnak. Hogy nekem ki jön be, hagy döntsem el én, elvárom, hogy ne játsszon velem, ne mosolyogjon rám pár méterrel odébb, ha úgysem akar semmit, de ha már mosolyog, és odamegyek hozzá, egy pizza mellett megbeszélhettük volna, hogy nem akar tőlem semmit. De nem így...
2019. jan. 16. 19:56
 17/18 A kérdező kommentje:
9-es igazad van! Az a különbség, hogy akiket én visszautasítottam, azokkal nem flörtöltem. Mindig megpróbáltam fair lenni.
2019. jan. 16. 20:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy kemény csaj vagy, hogy odamentél! Like a boss 😎

Hogy betegre futottál rá az már terhelje őt! 🙌

2019. jan. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!