Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzek a szemébe?
Komplett hü_lyét csináltam magamból, úgy fél éve megtetszett egy fiú, megismertem volna, küldtem is a jeleket.. Ő is vevő volt rá, látszólag. Azt hittem nem mer kezdeményezni, összeszedtem minden bátorságomat és tegnap elhívtam pizzazni. Persze vissza is utasított, és megkérdezte mit akarok tőle, nincs pénze, se háza ....
Hát nem tudtam mit lépjek tovább, a szavam elakadt, úgyhogy eljöttem. Elég sűrűn találkozok vele, és ezek után nem tudom, hogy viselkedjek a közelében, borzasztóan érzem magam. Nem hordok drága ruhákat, fodrászhoz is ritkán megyek, műkörmöm sincs, fogalmam sincs miből gondolta hogy anyagias vagyok. Az egész szitut nem értem, mit csináljak, ha el akarom kerülni, de nem tudom?

Te ne érezd magad emiatt rosszul. Itt a gyk-n is picsognak a fiúk, hogy jaj nincs semmije meg 22 évesen aggszuz stb. A sort lehetne a végtelenségig folytatni.
Erre idejossz egy ilyen sztorival és elkuldenek a búsba. Érezze magát szarul a srác. Másrészt nyugodtan mondhatod azt is amit az első írt, lehetőleg sértődött hangnemben.

"nincs pénze, se háza ...."
...sem farka. Milyen férfi az ilyen aki még csak meg sem próbálja?

nem gáz ma folytatni a párbeszédet..
tedd elé, hogy pont azért érdekel mert nincs semmilye..
most bármilyen fura is de pont most ne hagyd annyiban, miután tájékoztatott a részletekről..
ha nem folytatod akkor tényleg elkönyvel anyagiasnak mert addig kezdeményeztél amíg nem tudtad, hogy nincstelen..
de am meg fura, így elutasítani valakit..
25F

"valami összetört bennem..."
Legalább megtapasztaltad mit éreznek azok akiket te pattintottál le.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!