Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézzek a szemébe?

Figyelt kérdés

Komplett hü_lyét csináltam magamból, úgy fél éve megtetszett egy fiú, megismertem volna, küldtem is a jeleket.. Ő is vevő volt rá, látszólag. Azt hittem nem mer kezdeményezni, összeszedtem minden bátorságomat és tegnap elhívtam pizzazni. Persze vissza is utasított, és megkérdezte mit akarok tőle, nincs pénze, se háza ....

Hát nem tudtam mit lépjek tovább, a szavam elakadt, úgyhogy eljöttem. Elég sűrűn találkozok vele, és ezek után nem tudom, hogy viselkedjek a közelében, borzasztóan érzem magam. Nem hordok drága ruhákat, fodrászhoz is ritkán megyek, műkörmöm sincs, fogalmam sincs miből gondolta hogy anyagias vagyok. Az egész szitut nem értem, mit csináljak, ha el akarom kerülni, de nem tudom?

2019. jan. 16. 08:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nrki, hogy nem érdekel van e háza, pénze csak pizzázni hívtad, nem hozzá akarsz menni :D
2019. jan. 16. 08:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Ez tegnap délután történt, eljöttem egy szó nélkül, ma már kétlem, hogy érdekelné biztos elkönyvelte hogy én is anyagias vagyok :(
2019. jan. 16. 08:34
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Tudod, szerintem jobb is ha elküldött, mert egy baromtól szabadultál meg. Eleve esélyt se adott neked, hogy megismerjen, hát így járt. Szerintem viselkedj semlegesen, és ne kerüld, viszont próbáld meg elfelejteni.
2019. jan. 16. 08:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Te ne érezd magad emiatt rosszul. Itt a gyk-n is picsognak a fiúk, hogy jaj nincs semmije meg 22 évesen aggszuz stb. A sort lehetne a végtelenségig folytatni.

Erre idejossz egy ilyen sztorival és elkuldenek a búsba. Érezze magát szarul a srác. Másrészt nyugodtan mondhatod azt is amit az első írt, lehetőleg sértődött hangnemben.

2019. jan. 16. 08:42
 5/18 Gyépésmérnök ***** válasza:
73%

"nincs pénze, se háza ...."

...sem farka. Milyen férfi az ilyen aki még csak meg sem próbálja?

2019. jan. 16. 08:43
 6/18 A kérdező kommentje:
Ott akkor egy szó nem jutott eszembe, el sem köszöntem csak elsétáltam. Már nem akarom megismerni ezt tudom. Szerintem ő is levonta a következtetést abból ahogy eljöttem tévesen. még egyszer ilyet nem csinálok :( Azt sem tudom, hogy gondoltam, hü_lye voltam saját magamnak csinálom a problémát...
2019. jan. 16. 08:59
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

nem gáz ma folytatni a párbeszédet..

tedd elé, hogy pont azért érdekel mert nincs semmilye..

most bármilyen fura is de pont most ne hagyd annyiban, miután tájékoztatott a részletekről..

ha nem folytatod akkor tényleg elkönyvel anyagiasnak mert addig kezdeményeztél amíg nem tudtad, hogy nincstelen..

de am meg fura, így elutasítani valakit..

25F

2019. jan. 16. 09:02
 8/18 A kérdező kommentje:
Valami összetört bennem... Nem akarom megismerni már. Látni sem akarom, és nem azért mert nincs semmilye.
2019. jan. 16. 09:04
 9/18 Gyépésmérnök ***** válasza:
8%

"valami összetört bennem..."

Legalább megtapasztaltad mit éreznek azok akiket te pattintottál le.

2019. jan. 16. 09:11
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező nem konkrétan téged nézett anyagiasnak, hanem a női nemet, ha itt is olvasgatsz, a legtöbb nő ilyen itt is, rengeteg elvárás, örülj neki inkább hogy ő gyorsan tudtodra adta, hogy nem áll jól. Mivel ronda vagyok, nálam soha nem kezdeményeznél, de ha átlagosan néznék ki, valószínűleg ezt mondanám neked én is. Írta valaki, hogy nem férfias, de szerintem az, nagyon is, csak az igazat mondta, nem kertelt, nem kamuzott. Nem kell ezért elkerülni, azzal csak neki adsz igazat, hogy te sem vagy kivétel, mond meg neki, hogy az általánositasa nem esett jól, mert te nem az anyagiakra mennél.
2019. jan. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!