Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jezusom! Most h nezzek a szemebe?
Az elobb bementem a furdoszobaba es benn oltozott a vendeg lany...annyira kinosan erzem magam://
Annyira kellemetlen volt..el is ment az etvagyam..benyitok erre en lesokkoltam xD egybol a mellei fogtak meg a tekintetem azt mondtam h bocsi nem akartam erre szorosan osszecsuktam a szemem xD Dehat nem zarta be az ajtot hatra leptem eggyet es besiettem a konyhaba megfogtam a kajam es berohantam a szobamba...szerintem ki se jovok egesz nap..lattam ot anyaszult meztelenul jesszusom...szerintem hozza se fogok szolni..ez az egesz h lattam kb 4-5mp volt...annyira kinos..mit csinaljak?
O 16/L en 16/L
Dehat...aaa fogadok h pasi vagy...
Nem vagyok leszbi van baratom xD
En csak megijedtem es o regi ismeros...
Hát, lépj túl rajta... előbb utóbb több ilyen véletlen is lesz, ha öregebb leszel. Mi lenne veled egy lánykollégiumban, ahol közös zuhanyzók vannak?
Hát, nem baj, legalább aranyos tőled ez egy kicsit.
De o itt fog lakni alberlok...
Meg kene adnom a lehetoseget h os veletlen ram nyisson..
Lehet ez a megoldas:D
Meg kene adnom a lehetoseget h os veletlen ram nyisson..
ebből még szex lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!