Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jezusom! Most h nezzek a szemebe?
Az elobb bementem a furdoszobaba es benn oltozott a vendeg lany...annyira kinosan erzem magam://
Annyira kellemetlen volt..el is ment az etvagyam..benyitok erre en lesokkoltam xD egybol a mellei fogtak meg a tekintetem azt mondtam h bocsi nem akartam erre szorosan osszecsuktam a szemem xD Dehat nem zarta be az ajtot hatra leptem eggyet es besiettem a konyhaba megfogtam a kajam es berohantam a szobamba...szerintem ki se jovok egesz nap..lattam ot anyaszult meztelenul jesszusom...szerintem hozza se fogok szolni..ez az egesz h lattam kb 4-5mp volt...annyira kinos..mit csinaljak?
O 16/L en 16/L
Jezusom...egybol leszbikusnak titulalnak mert zavarba jottem egy ilyen kellemetlen helyzetben...
Ugyan ez lett vna ha egy pasira nyitok ra xD
Es bocs h nem olyan szemelyiseg vagyok...
Kozos zuhanyzokba meg gondolom vannak fuggonyok...ha nincsenek akkor en akkor mennek be mikor mindenki vegzett..
Bocs h mashogy nottem fel.
Nincsenek fuggonyok...
Egy fasztivalon pl olyan sincs, hogy mindenki vegzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!