Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szemébe néztek azoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemébe néztek azoknak, akik szembe jönnek az utcán?

Figyelt kérdés

Soha? Mindig? Csak ha tetszik az illető? Tök más okból?

Kérem, hogy tüntessétek fel, hogy milyen neműek vagytok, és hogy egyedülállók vagy kapcsolatban/házasságban/stb!

2014. márc. 7. 15:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Mindig zenét hallgatok séta közben,és nem figyelek arra,merre nézek. Amúgy is,olyan szerelmes vagyok,hogy az orromig is alig látok el. Persze előfordul,hogy valakire rápillantok,de totál érdektelen számomra mindenki

23N

2014. márc. 7. 15:30
 2/20 anonim ***** válasza:
55%

Én mostanság ezt egyre inkább gyakorlom, mint egy szoiális gyakorlatként. Főleg biciklin, ha jön szembe egy nő, belenézek addig, amíg ő nem húzza el a fejét.

Férfiú vagyok :D Most éppen single player!

2014. márc. 7. 15:31
 3/20 anonim ***** válasza:

ha éppen zenét hallgatok és a gondolataimmal vagyok elfoglalva akkor csak azokat nézem meg akik helyesek, de egyéb helyzetben is inkább csak megnézem hogy ki jön szembe, nem bámulok feltűnően senkit, csak ha annyira jól néz ki

20, lány, egyedülálló

2014. márc. 7. 15:31
 4/20 anonim ***** válasza:
Imádok az emberek szemébe nézni, ha nem sietek és csak lazán sétálgatok. Nem fixírozom, hanem csak szemlélve nézem, vagy gyönyörködök rajta... Keresem a kapcsolódás lehetőségét, persze főleg a nőkkel élvezem ezt, mert pasik könnyen homokosnak néznének! De van, hogy férfiakkal is össze lehet nézni! Azért érdemes, mert olyan szép pillanatok lehetnek, bár az utcán az emberek általában csak rohannak... De mindig akad szemlélni való arc...
2014. márc. 7. 15:43
 5/20 anonim ***** válasza:

Szeretek nézegetni. Szeretem elnézegetni, ki mer "visszabámulni" és ki kapja el a fejét, süti le a szemeit. Általában, ha sokáig "bámulok" valakit, köszön és mosolyog.

18, lány, egyedülálló

2014. márc. 7. 15:46
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha bámulnak visszabámulok. Általában szeretem megbámulni az embereket:D

15l, bonyolult

2014. márc. 7. 15:58
 7/20 anonim ***** válasza:

Kerülöm a szemkontaktust.

24F, nem vagyok kapcsolatban.

2014. márc. 7. 16:29
 8/20 anonim ***** válasza:
Én felszegett fejjel sétálok, így sok emberrel találkozik a tekintettem, de ettől még nem feltétlen tetszik az akire ránézek.
2014. márc. 7. 17:28
 9/20 anonim ***** válasza:

Én legtöbbször nem merek,de néha napján előfordul,hogy direkt nézek embereket bátorságpróbaként.

18/L/elviselhetetlenül félénk

2014. márc. 14. 22:45
 10/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy amikor szembejön egy lány, aki amúgy csinos és megnézem, vagy mi több próbálom elkapni a tekintetét, akkor ők inkább lesütött szemmel a járdát bámulva mennek tovább. Mintha azt figyelnék nem lépnek-e bele valamibe, amibe nem kéne, és ez azért nekem nem tetszik. 100-ból 1 olyan nő van aki meri felvenni a szemkontaktust.

Férfi, hol egyedülálló, hol kapcsolatban.

2014. márc. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!