Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves vagyok. Az Internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves vagyok. Az Internetes ismerkedés nem jött be. Van valakinek esetleg ötlete?

Figyelt kérdés
Nem jó képeket teszek fel, vagy nem vagyok jó dumás, de valahogy az Internetes ismerkedés nem jött be. Nem tudok értelmetlen dolgokról beszélni, és az sem megy, hogy egy nekem tetsző nőnek rögtön úgy írjak, mintha már szerelmes lennék belé. Átalában megjegyzem, hogy ha szépek a szemei, vagy bármi mást, ami megfog benne, és megkérdezem, hogy volna-e kedve beszélgetni/ismerkedni, de nem jön válasz. Amúgy sem vagyok egy nagyon könnyen ismerkedős típus, pedig értelmes embernek tartom magam. Könyvtárba, kirándulás, tánctanfolyam, és sorolhatnám.... szerintem nagyon kevés az esély arra, hogy pont két egymásnak tetsző ember összefusson. Nyilván a kivétel erősíti a szabályt. Inkább ezért azt kérdezem, hogy 40 év feletti koroszály hol ismerkedik, amikor, az interneten kívül?

2019. jan. 14. 10:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem, ha valaki ismerkedni akar, akkor igen is fizessen elő a társkeresőre, mert ez a minimum. "

Szerinted! Más meg inkább eljár hobbicsoportokba, vagy az ingyenes társkeresőket használják. Fb-on is lehet ismerkedni, az is ingyen van.

Én régen a donna.hu-n ismertem meg a jelenlegi páromat. Azóta az az oldal megszűnt.

Ha nem szervezett túrázásra mész, az ingyen van!

"Nem tudom, hogy miért értettetek ennyire félre."

Senki nem értett félre téged, csak a te felfogóképességed nem terjed ki addig, hogy nyiss a világ felé. Pont te beszélsz itt félreértésről, aki azt nem képes felfogni, hogy vannak INGYENES társkeresők, és a franc se fog fizetni azért, ha máshol meg ingyen használhatja a szolgáltatásokat.

De még mindig nem válaszoltál arra, hogy mi a hobbid, jársz-e hobbicsoportokba!

2019. jan. 14. 13:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem, ha valaki ismerkedni akar, akkor igen is fizessen elő a társkeresőre, mert ez a minimum. "

Akkor nem akarok ismerkedni, veled.

2019. jan. 14. 13:17
 23/27 A kérdező kommentje:

Említesz egy olyan oldalt, ami már megszűnt. Én említettem egy olyan, teljesen ingyeneset, ami még mindig működik.

Szerintem itt fejezzük is be, mert nem vagyunk egy hullámhosszon.

2019. jan. 14. 13:21
 24/27 anonim ***** válasza:

"Az elsotalalkozas.hu kivételével én nem találtam teljesen igyeneset, de ha te igen, akkor inkább oszd meg, és ne támadj." És az az oldal neked nem jó? Mi a nyavalyának akarsz több helyen fent lenni? Amióta ezt az oldalt megtaláltam, a fizetősre kb. egyszer mentem fel, azért, hogy letiltsak egy zaklatót, és zároljam az ottani fiókomat. Ez az oldal is elég jó, korrekt a moderálás, igaz, vannak az automata trágárság ellenőrzőben pontatlanságok, de az mindenhol van, egyszerű a használat, tiszták a szabályok, nem értem, miért akarnék kismillió helyen fent lenni, amikor ez az egy tökéletesen megfelel a célra...

Azt a pénzt, amit egy társkereső oldalnak szórnék ki (a kukába), inkább elköltöm teára, süteményre, hamburgerre... egy ingyenes társkeresőn megbeszélt találkozó alkalmával.

De írtuk, nem csak társkereső oldalak vannak, ahol lehet ismerkedni, te viszont csak a kifogásokat keresed. Ezeket ismered például?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. jan. 14. 13:31
 25/27 anonim ***** válasza:

Én csupán egy olyan oldalt említettem, ahol én ismerkedtem meg INGYENESEN! És mi van akkor ha megszűnt? Semmi. Arra világítottam rá a példámmal, hogy INGYENESEN is lehet ismerkedni, megtalálni azt, akit szeretnél, nem kell hozzá pénz.

Mivel a hobbis kérdésemre nem kapok választ, ebből is látszik, hogy semmi hobbid, semmi elfoglaltságod, csak a rinyapinya.

Ha lenne hobbid, feltalálnád magad, de egy nagy nulla az életed.

Nem vagyunk egy hullámhosszon? Sok mindent felsoroltam, és felsoroltunk. De miért csak a kifogásokat keresed? Te vagy egyedül, nem mi. Minden lehetőséget meg kéne ragadni. Vagy az egyik itteni férfi válaszoló ismerkedjen meg helyetted egy csajjal, még randira is vigye, mert te erre is képtelen vagy, csak sírni tudsz?

Tánctanfolyamon is simán lehet ismerkedni.

Egy ilyen búvalb..szott negatív pesszimista ember SOHA nem fog kelleni senkinek! Remélem még nincs gyereked.

2019. jan. 14. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudok a kérdésedre választ adni, de azt tudom, hogy egy intelligens nyitott művelt férfinál nincs vonzóbb. A legrondább ember is megtudja hódítani a női szívet, ha a férfi lelki biztonságot tud nyújtani (most anyagit direkt nem említettem mert azaz általános tévképzet, hogy azt hiszik csak az kell), hát nem.

Az itt leírogatott irományokból és reakciókból az kiderült, hogy 1. nem vagy intellektüell

2. nem tudsz uralkodni magadon és 40 évesen nincs annyi önismered sem, hogy ne sértődj meg ha ennyi infóból ilyen válaszokat kapsz...

3. Értem, hogy frusztrált vagy, segítséget akartál kérni, amit kaptál is, csak valóban ha visszaolvasod magad, mindig kifogásokat írtál, hogy mi miért nem jó.

Most akkor tulajdonképpen az van, hogy 40 évesen eljutottál oda, hogy tudod mit kéne tenned akár párkapcsolat akár karrier területén, de már ilyen jól hazudsz önmagadnak? Jó ez? Kétlem. Kezdj el sürgősen önalnalizálni (ami kötelező kéne legyen mindenkinek ha boldog akar lenni), és több lépéssel beljebb leszel a célodhoz.

De az itt olvasottakból olvasva, én a magam részéről nem lennék már rád kíváncsi.

Tipikus mérő az, ha valakinek beszólnak és az hogy reagálja le... ezért is vannak heccelések haveri körökben vagy amikor új emberek találkoznak. Ez is sokmindent megmutat. Egy jó frappáns humoros válasszal már itt rajongókat szerezhettél volna, és az a vicc, hogy ez nem vicc.

2019. jan. 14. 13:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Bírom az olyan kérdéseket, amikor valaki leír normálisan egy problémát, majd a válaszadók addig provokálják a baromságaikkal, amíg be nem igazolódik, amit állítanak. A végén pedig a kérdező a hülye.

Kérdező, a temérdek provokáció mellett leírták a lényeget: a helyzet 5zar, a komfortzónából ki kell lépni és meg kell próbálni nyitni. Hasonló cipőben járok én is, csak fiatalabb vagyok és én alapesetben jól érzem magam egyedül. Jó pár hasznos gondolat, tanács elhangzott, rajtad áll, hogy megfogadod-e valamelyiket, a külvilágot viszont ne hibáztasd, mert attól csak frusztrált leszel és olyan ördögi körbe kerülsz, amiből nem tudsz kimászni.

2019. jan. 14. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!