Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves vagyok. Az Internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves vagyok. Az Internetes ismerkedés nem jött be. Van valakinek esetleg ötlete?

Figyelt kérdés
Nem jó képeket teszek fel, vagy nem vagyok jó dumás, de valahogy az Internetes ismerkedés nem jött be. Nem tudok értelmetlen dolgokról beszélni, és az sem megy, hogy egy nekem tetsző nőnek rögtön úgy írjak, mintha már szerelmes lennék belé. Átalában megjegyzem, hogy ha szépek a szemei, vagy bármi mást, ami megfog benne, és megkérdezem, hogy volna-e kedve beszélgetni/ismerkedni, de nem jön válasz. Amúgy sem vagyok egy nagyon könnyen ismerkedős típus, pedig értelmes embernek tartom magam. Könyvtárba, kirándulás, tánctanfolyam, és sorolhatnám.... szerintem nagyon kevés az esély arra, hogy pont két egymásnak tetsző ember összefusson. Nyilván a kivétel erősíti a szabályt. Inkább ezért azt kérdezem, hogy 40 év feletti koroszály hol ismerkedik, amikor, az interneten kívül?

2019. jan. 14. 10:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Csupa-csupa kifogás, ezt azért nem, az azért nem jó bla-bla-blaaaa.

Itt a hiba.

2019. jan. 14. 11:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerkedj akkor interneten.

Negyven évesen nem tudod hogy ismerkedj? Talán majd hatvan éves korodra akkor kiforrja magát.

2019. jan. 14. 11:23
 13/27 A kérdező kommentje:

Sok segítséget nem kaptam, de azért leszűrtem a konzekvenciát. Nyilván nem mindenki az én korosztályom, aki válaszolt. Szerintem, ha valaki ismerkedni akar, akkor igen is fizessen elő a társkeresőre, mert ez a minimum. Ahogy vesz színházjegyet is, vagy elmegy túrázni, az sincsen igyen.

Nem tudom, hogy miért értettetek ennyire félre.

2019. jan. 14. 11:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak a lúzerek keresnek társkeresőn társat.
2019. jan. 14. 11:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokan írtak lehetőségeket,de valami kifogással mind leszavaztad.Kirándul@s nem jo,főzni nem szeretsz,az nem jo randihely(bár nem csak főzős randi lett megemlítve,hanem a sima is),kb.semmi emn jó.Te bajod.Nem akarásnak tényleg nyögéd a vége.
2019. jan. 14. 11:37
 16/27 anonim ***** válasza:
93%
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy 1 db haverod nincs. Ok, hogy családosak sokan, de a környezetemben sok családos férfinak is vannak programjai a haverokkal.
2019. jan. 14. 11:59
 17/27 anonim ***** válasza:
28%
Én is lassan 40 leszek,és teljesen igazat adok neked.Decemberben én is beregisztráltam társkeresőre,de csak azért hogy körülnézzek mi folyik ott.Ha nekem volt erre 2 rugóm,legyen egy pasinak is,és ne e-mail címeket küldözgessenek.Van chat rész is javarészt,ott is lehet beszélgetni,szimpla beszélgetés,mintha egy ismerőssel beszélgetnél,hogy telik a napod,mit csináltál,aztán a többi adja magát.Ez a szép a szemed,stb. nem jó :) Lazára kell fogni a figurát.Az adatlapodra meg írd le a jellemzésbe amiket itt leírtál,hogy hova járkálsz.Ha gondolod megnézhetem a fotódat mi az ami hibádzik benne esetleg. N
2019. jan. 14. 12:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Valaki nem akar indítani egy fizetős társkeresőt? Komolyan, ha van elég hülye, aki képes azért fizetni, hogy írhasson levelet, vagy lássa a felhasználókat, akik megnéznék, ez jó biznisz. Én szívesen beszállnék egy ilyen üzletbe.

Kérdező, azért nem fizetek ilyenért, mert van ingyenes is, ami jó, de ha te nem tudod, mire költeni a pénzed, hát fizess olyanért, amit ingyen is megkaphatnál...

2019. jan. 14. 12:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Az elsotalalkozas.hu kivételével én nem találtam teljesen igyeneset, de ha te igen, akkor inkább oszd meg, és ne támadj.
2019. jan. 14. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező! Írásod alapján te egy negatív kisugárzású valaki vagy, akinek semmi ötlete, de egyénisége se!

Először is azt mondod hogy te egy értelmes pasi vagy. Ha az lennél akkor az ajánlott helyeken is tudnál ismerkedni. Nem mész kirándulni, mert fölöslegesen nem túrázol... Pedig ott akadnak normális nők és nem biztos hogy párban mennek.

A másik értelmes hely a színház, étterem lenne. De ugye azokat nem szereted meg oda is párban mennek.

Nem tudom hogy gondolkodsz, de valami hibádzik benned. Kifogás kifogás hátán, és még véletlenül sincs ötleted. Így ne csodálkozz hogy nem állnak veled szóba a nők. Nincs határozott kiállásod!

2019. jan. 14. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!