Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves vagyok. Az Internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves vagyok. Az Internetes ismerkedés nem jött be. Van valakinek esetleg ötlete?

Figyelt kérdés
Nem jó képeket teszek fel, vagy nem vagyok jó dumás, de valahogy az Internetes ismerkedés nem jött be. Nem tudok értelmetlen dolgokról beszélni, és az sem megy, hogy egy nekem tetsző nőnek rögtön úgy írjak, mintha már szerelmes lennék belé. Átalában megjegyzem, hogy ha szépek a szemei, vagy bármi mást, ami megfog benne, és megkérdezem, hogy volna-e kedve beszélgetni/ismerkedni, de nem jön válasz. Amúgy sem vagyok egy nagyon könnyen ismerkedős típus, pedig értelmes embernek tartom magam. Könyvtárba, kirándulás, tánctanfolyam, és sorolhatnám.... szerintem nagyon kevés az esély arra, hogy pont két egymásnak tetsző ember összefusson. Nyilván a kivétel erősíti a szabályt. Inkább ezért azt kérdezem, hogy 40 év feletti koroszály hol ismerkedik, amikor, az interneten kívül?

2019. jan. 14. 10:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Könyvtár, kirándulás és társai, ahogy írod. Nincs jobb lehetőség.
2019. jan. 14. 10:21
 2/27 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, baráti körben (bemutatnak valakinek) ahol gyakran megfordulsz, és úgy általában beszédbe tudsz elegyedni másokkal.
2019. jan. 14. 10:25
 3/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsenek barátaim, mert akik vannak, azoknak mind családja van már, és nem érnek rá. A munkahelyen meg mindenkinek van párja, házastársa, és amúgy is olyan munkakörnyezetben dolgozom, ahol szinte csak férfiak vannak. Nagyon kicsit az esély arra, hogy összefutok valakivel, aki éppen szabad, és kölcsönös szimpátia alakul ki kettőnk között.
2019. jan. 14. 10:38
 4/27 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs merre laksz,de Pesten vannak ezek a gyors randik,pin-pong randik,süssün együtt randik stb.Nem tudom mekkora eséllyel lehet ott találni valakit,de az személyes szintén,és sosem tudni.Már ha van kedved ilyesmihez.
2019. jan. 14. 10:42
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Túl pesszimista és túl negatív vagy.

Könyvtárba pedig nem ismerkedni járnak az emberek.

Ha nem jó képeket teszel fel, akkor miért nem mész el egy fotóshoz, aki csinál rólad normális képeket, ha már te nem tudsz magadról?

40 évesen úgy viselkedsz, mint egy éretlen kistini srác.

Ha soha nem tanulsz a hibáidból és újra elköveted őket, akkor hogy várhatod el a változást?

Nem azzal kell egy nőt letámadni, hogy szia, ismerkedünk? Ez gagyi és a legtöbb nő ezt figyelmen kívül hagyja.

Nemcsak a külsejét kell dicsérni, hanem ha pl. kiír egy neki tetsző idézetet, és ha neked is tetszik, akkor jegyezd ezt meg.

Hány tanfolyamon vettél részt eddig? Sportrendezvényeken szoktál részt venni? Mi a hobbid? Jársz olyan csoportokba, ami a hobbidnak megfelelő?

És ki mondta, hogy értelmetlen dolgokról kell beszélni? Neked mi tartozik ebbe a kategóriába?

Neten ismertem meg a páromat, 6 éve együtt vagyunk.

2019. jan. 14. 10:46
 6/27 A kérdező kommentje:
Pontosan ez az, hogy engem a sütés, főzés nem érdekel. Kirádnulásnak azért nem tartom értelmét, mert oda sem egyedül mennek az emberek, és nyilván első alkalommal még senkivel sem lehet megismerkedni. Azért annyira kirándulni sem szeretek, hogy egy ismerkedés kedvéért több 10 kilométereket kirándulgassak. Ez olyan mint a színház. Oda is lehet menni, de ott sem igazán egyedül vannak az emberek, hanem párban mennek. Természetesen van, aki egyedül megy, de az sem biztos, hogy éppen én vagyok szimpatikus neki. Szóval kevély az esélye.
2019. jan. 14. 10:47
 7/27 A kérdező kommentje:
Amúgy az Internetes társkeresőkbe a másik kiábrándító dolog, amikor a nők beleírják a profiljukba, hogy nincs előfizetésük, és adjak meg email címet, mert különben nem fognak tudni válaszolni. Szerintem ha valaki ennyit képes egy kapcsolat kedvéért vállalni, mármint anyagilag, azzal én nem akarok ismerkedni. Legtöbben frissen váltak, vagy szakítottak, és csak azért vannak fent, hogy egy jót szót kapnak, vagy bókoljanak nekik 300-an naponta, de nem akarnak komoly kapcsolatot.Közben meg mindenhol azt hallni, hogy nincs egy értelmes pasi. Én értelmesnek tartom magam, és szívesen ismerkednék, de reménytelen az egész. Vagyis nem az, csak még nem találtam meg a megfelelő helyet, fórumot, vagy csoportot, ahol lehetne.
2019. jan. 14. 10:50
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Ne legyél ennyire negatív. Tavaly utoljára adtam esélyt egy ilyen embernek, soha többé. Nem vagyok pszichológus, ha az lennék, akkor sem csinálnám ingyen. Szedd össze magad, keress társaságot, ha szeretsz kirándulni, menj túratárs kereső csoportba, például.
2019. jan. 14. 10:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy az Internetes társkeresőkbe a másik kiábrándító dolog, amikor a nők beleírják a profiljukba, hogy nincs előfizetésük, és adjak meg email címet, mert különben nem fognak tudni válaszolni."

Ez nem kiábrándító dolog. Nem mindenki akar fizetni ilyenre, amikor ott az e-mail, ami ingyenes. Nem attól lesz kapcsolatod, ha vagyonokat költesz a másikra, vagy pl. egy ilyen szolgáltatásra. Ingyenesen is lehet, ha van rá mód.

Neked olyan megerőltető lenne egy e-mailcímet dobni neki? Akkor nem is érdemled meg azt a nőt, akiért még ennyit se vagy képes tenni. Pedig csak egy e-mail-t kért, nem a bankszámla számodat.

2019. jan. 14. 10:54
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Az Első találkozás társkereső ingyenes, és igen, nem fizetek ALAP funkciókért, amiket máshol ingyen használhatok, és lutri, hogy megéri-e, ugyanilyen esélyekkel inkább lottózok.
2019. jan. 14. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!