Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly fiukat hol lehet megismerni? Aki komoly kapcsolatot szeretne
Figyelt kérdés
Nem buliba nem tarkereson nem interneten akkor hol?2019. jan. 13. 20:30
11/19 anonim válasza:
Ezt úgy bírom... Máris van egy lista, hogy hol nem. Mintha mindenki egy sablon alapján írná ki itt a kérdéseket. Nézzétek meg, szinte minden ilyen egyforma. Másik dolog, hogy szerintem ennyi idősen ki lehetne azért találni egy-két dolgot, pl. érdeklődési körnek megfelelő közösség. Én is béna vagyok, de eddig azért eljutottam... Ja és akármennyire akartam mindig is párkapcsolatot, sosem volt kritériumom, hogy hol nem! Bárhol és bármikor ráakadhatunk. Fent vagoyk társkeresőkön, is, csak azért, hogy több legyen a lehetőség. Az más kérdés, hogy sok a hülye az interneten, de azért ez kb. olyan, minthogy nem laknál a Földön, mert ott megeszik az embereket a szivárványmackók.
12/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
Javítsd ki előbb a hejjesch iraschi hubákat.
13/19 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy sehol, és mindenhol. Azaz szinte bárhol találhatsz olyat, aki komolyat akar, de nagyon kis eséllyel.
16/19 anonim válasza:
És olyan lányt aki nem csak a neten mutogatja magát, visszahúzódó elfogadó kedves és egy életre tervezne valakivel? Na ilyet keress még.. Mert nekem lassan 18 évem alatt nem sikerült (interneten próbálkozok visszahúzódó vagyok tulságosan, és itt látni milyen képeket oszt meg magáról ;) )
17/19 anonim válasza:
16-os:
Nem érzed az ellentmondást? Olyan lányt keresel az interneten, aki nem neten mutogatja magát...
18/19 anonim válasza:
Igen, mert van olyan is :) Én is neten vagyok mégsincs rólam egy kép se mégis a normálisság határán vagyok.
19/19 anonim válasza:
Oké, de hogy találsz rájuk? 18 éve próbálkozol, lassan leeshetne már, hogy változtatnod kéne...
("Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." A.E.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!