Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ha komoly kapcsolatot szeretnék, hol ismerkedjek?
Nálam, priviben...
Tindert meg ilyen szarokat jobb ha elfelejted.
A tinder szex partner kereső. Sőt kb majdnem az összes netes társkereső az. Kerülendő.
Inkább munkahely, keress új baráti társaságot, barataid mutassanak be valakinek, új hobbi által megismersz valakit, stb...
Végeredményben bárhol, nagyon nem hittem a netes társkeresésben, és most sem teljesen vagyok oda érte, de legutóbbi exemet pl a Twitch-en ismertem meg (nem kimondott társkereső oldal és nem is abból a célból ismerkedtünk meg), amire nagyon nem számítottam. Mondjuk még egy olyan lányt biztos nem találok, a távolság miatt nem müködött volna, ráadásul kaptam egy jó munkát külföldön ami még távolabbra sodor, de mondhatom, hogy a leges legjobb barátom lett ez a leányzó, és imádom. Szóval bárhol ismerkedhetsz és előfordulhat, hogy váratlan helyről futsz össze a leendő pároddal.
Légy nyitott, a munkán kivül is van élet, mozdulj ki, esetleg keress új hobbit, nem feltétlen kell a Tinderre bízni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!