Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnének velem komoly kapcsolatot?
Nem tudom miért nem látja bennem senki a "nagy őt".
23 éves vagyok.
Nem járok bulizni, nem iszom, nem cigizek. Önálló, házias vagyok. Egyedül élek már, van egy szuper munkám. Terveim a jövőre. Szeretek programokra járni, koncertekre, de nem viszem túlzásba.
Kedves, megértő, segítőkész személyiségem van.
Nyilván vannak rossz tulajdonságaim is.. de kinek nincsen.
Normál alkatom van, sportolok is. Nincs gondom a külsőmmel.
Van azért megfelelő önbizalmam, tudom miben kéne változnom.. :)
De nem értem, miért csak szexet akarnak tőlem a férfiak?
1 komoly párom volt (6 éves kapcsolat). Azóta 3 férfivel voltam együtt, de egyikkel sem alakul ki kapcsolat... csak szex kapcsolatot szeretnének.
Vélemények?
Mivel lehet megtartani egy srácot?
23N
Hibáim: makacs vagyok, néha hisztis. Szeretem a rendet. Előre tervezni.
Direkt nem a macsó stílusú férfiakat szeretem. Inkább átlagos.
Rossz típust választasz, ennyi.
Nyilván mind a 2 félnél megvan a nehézség. Férfiaknál túllépni a visszautasításokon, nőknél pedig kiválasztani azt aki a céljainak megfelel:)
Nem hiszem, hogy van opcionálisan jó válasz, vagy egy adott taktika amivel meg lehetne tartani egy srácot, ha az adott srác nem akarna veled lenni már.
Igazából egy kapcsolat nem a másik megtartásáról, hanem arról szól, hogy együtt/közösen élitek a mindennapokat és szeretetiek egymást, a másik az a bizonyos biztos pont az életben amire a legtöbb embernek szüksége lenne és ez természetesen jön. Az már régen rossz, ha megtartáson kell agyalni.
Ha magadat adod, azzal meg lehet tartani a srácokat, főleg ha a személyedben olyan nőt találnak, akire mindig is vágytak.
A leírásod alapján egyáltalán nincs veled gond, sőt, (persze nem ismerlek) jó "parti" lehetsz. Rossz halakat fogtál eddig ki. Szóval nyugi, rá fogsz találni arra, akit te is, és aki téged is akar!
Teljesen megértem aggályaid...
Időre, türelemre van szükség és semmit sem elkapkodni, erőltetni, mert az a későbbiekben csak ront(hat) a kapcsolaton...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!