Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem diplomás nő is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem diplomás nő is lehet értékes?

Figyelt kérdés

Sokan a társkeresésben már alapnak tartják a diplomát, lehetőleg nem valami haszontalan szakon vagy nevenincs főiskolán.

Mennyire lelombozó, ha megismersz egy 20-25 közti lányt aki szimpatikus, majd megtudod, hogy pl pékségben, vagy könyvesboltban, vagy ruhaboltban dolgozik, mert eddig még nem volt lehetősége egyetemet végezni különböző okokból.

Tényleg kevesebbet ér?

2019. jan. 13. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

MI A F... Istenem.

Nekem sem lenne diplomám, ha engednének anélkül is azt dolgozni, amit kislány koromtól akartam. Nem való mindenkinek az egyetem egyébként, sok esetben ha az ember rossz szakot választ, egy alacsonyabb végzettségű valaki, akit jobban érdekel a munkája és több ideje van belefektetni energiát, előbb húz fel karriert, mint ő. Saját példámnál maradva: előbb jönnék össze olyan emberrel, mint exem, aki vendéglátósként dolgozott, otthagyta az egyetemet, mert őt sem támogatták benne és nem is érdekelte, de kiharcolt magának egy tök jó pozíciót a szakmájában, szereti, élvezi, mint olyannal, amilyen a másik exem, aki ott rohad mérnökinfón hetedik éve és még mindig a bulinál meg a zacskós levesnél tart. Lehet, hogy egyszer mérnök lesz, mert a végefelé jár, de bánja a fene, hogy nem maradtam mellette. Számomra nem a cégvezető és a félmillát hazahozó lesz az inspiráló, hanem aki a maga útját járja. Nyilván én nő vagyok, de szerintem egy férfit sem zavar ez.

És én mit mondjak? Az jobb, hogy 30 éves koromig csak tanulok? Az jobb, hogy mozdíthatatlan vagyok, mert minden nap ott kell szinte lennem és már most stresszesebb az életem, mint valakinek, akit nem hajtott bele a felsőoktatásba egy álma sem? Valakinek biztos én leszek a több, de sokszor én is elgondolkodom, minek. Művelt tudnék lenni enélkül is, pénzt tudnék keresni enélkül is, mert esze az embernek és életképessége papír nélkül is van. Viszont máshoz nem lenne kedvem és nem lenne szívem abbahagyni sem.

Mellesleg: ha egy férfi a papírod meglétében vagy hiányában dönt rólad, azt ott kell hagyni a fenébe. Semmivel nem jobb az élete egy diplomásnak, csak most ez a trendi és olyan embereket is benyomnak ide, akiknek a kezébe nemhogy embert nem adnék, diplomát sem. És felük ki is hullik innen is, mérnökiről is, mindenhonnan. Annak volt értelme? Nem. Pont annyi, mint önálló életet kezdeni és elkezdeni karriert építeni vagy vállalkozást.

2019. jan. 13. 13:32
 12/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
46%
Ti nők honnan szedtek ennyi baromságot?
2019. jan. 13. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
nekem van, pasimnak nincs. Sose volt ebből gond, nem szokott téma lenni. ( egyébként előttem diploma nélküli, sőt még érettségi nélküli női is voltak, de nem ez alapján választott sose párt .)
2019. jan. 13. 14:02
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Az ambíció a lényeg - hova szeretne eljutni az életben, és mit tesz ezért? Egy diploma erős kezdés. Mivel akadémikus vagyok, az átlagfizetés sokszorosával, huszonévesen, ezért kétlem hogy hosszú távon jól működne egy tanulatlan, kiszolgáló poziban lévő lánnyal, aki más közegben mozog, más ingerek érik, mert csak egy pótolható fogaskerék a rendszerben.
2019. jan. 13. 14:09
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Egy diplomàs is ugyanúgy pótolható alkatrész.Hiszen azokból is annyi van màr mint a szemét.
2019. jan. 13. 14:14
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Egy nő értékét 90%-ban a szépsége és a fiatalsága határozza meg. A többi mind a maradék, hitvány 10%-ban van.
2019. jan. 13. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
19%
Most akkor a férfiakat csak a külsőd érdekli, vagy az, hogy diplomád legyen? El kéne már dönteni.
2019. jan. 13. 14:34
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Köszönjük Emese!

Ilyen ostoba kérdéssel minek szennyezni a bolygót?

2019. jan. 13. 14:52
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

Nekem valamilyen szempontból fontos a nő végzettsége és nem presztízskérdés miatt. Nekem azt sugallja, hogy hasonló hátterünk lehet, vagy legalábbis mind a lehetőségünk mind a képességünk megvolt arra, hogy elvégezzünk egy egyetemet, pontosabban egy egyetemen egy szakot. Én nem nézem le senki munkáját, hisz mind fontos ugyanakkor a közös nevezőt egy "hozzám hasonlóval" találnám meg legjobban ami egy gyümölcsöző közös élet egyik záloga lehet.

Tegyük fel, ha megtudnám ,hogy a kiszemelt hölgy érettségivel rendelkezik abból tudnám, hogy más céljai vannak az életben, más a hozzáállása nagyon sok kérdéshez VAGY elképzelhető, hogy a családi háttere ezt nem tette lehetővé, ami nem feltétlen eltántorító de mindenképp figyelembe kell venni (sajnos tapasztalat).

Ha tervben van neki vagy megkezdte az valamelyest megnyugtatna.

Persze nem egy papír dönti el az intelligenciát (mind logikai mint érzelmi), de számomra azért egy nagyon nagy pozitívum.

2019. jan. 13. 14:52
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
Mi az a diploma? 😆 25F
2019. jan. 13. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!