Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett sokak számára a "diplomás" szitokszó ezen az oldalon, ha társkeresésről van szó?
Azért, amiért a Facebook tele van olyanokkal akik az iskolai végzettség rovatba "az élet iskolája ahol isten a tanár" sületlenséget írják be.
Az Idiocracy c. film szép lassan valósággá válik.
5: De mindenkinek van tapasztalata felnőtt korára, hogy általában mi jön be neki, vagy hosszú távon mi működik.
Ha én tudom, hogy soha a büdös életben nem tetszett még barna rövidhajú fiú, és soha nem járok vidéken, mért nem mondjam meg, hogy én egy szőke hosszúhajú budapestit szeretnék?
Különben annak, aki olvasottabb, vagy bizonyos életmódot élt eddig, az információi teljesen mások, ezáltal a világképe más, mint annak, aki mással foglalkozott. Az is teljesen magánügy, hogy milyen világképű embert szerelnék. Ennek körülírásába pedig bizony beletartozik, hogy valaki tudós, művész, színházszerető, állatbarát, fideszes, zsidó, stb., ezeket igenis joga van megjelölni kívánságként mindenkinek, neked meg pont semmi közöd hozzá, hogy milyen emberrel akarja az életét eltölteni a másik.
#5: Nem tok mindegy, minek tunik neked, mikor nem egymast keresitek?
Akarmit is mondasz, en, mint epitesz, sokkal jobban kijovok villamosmernok parommal, mint egy szakaccsal vagy mas szakmunkassal. Lehet lepontozni, nalam a diploma beugro. Mas mentalitas.
Általában azokra a diplomásokra gondolnak, akik műveletlen/tanulatlan/igénytelenezik azokat, akiknek nincs diplomájuk, pedig ezek nem feltétlenül függnek össze.
32/f
Mert ez a szakmunkás szűzfiúk klubja.
Tudod, minden diplomás hülye, az IQ-juk egy általános iskolás szintjén, egyenként meg a munkahelyen is o mennyivel okosabb a diplomás mernoknél.
De persze valahogy a végén mindegyik egyetemista csajt akar, az a kis árufeltölto a szomszéd boltból már nem felel meg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!