Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora különbség van 2 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora különbség van 2 olyan pasi között, hogy egyik egy saját felújított garzon lakásban lakik, a másik pedig csak egy kis szobát bérel lakótársakkal?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egypetéjű ikrek, huszonévesek, az egyik pasi az megengedhet magának egy saját albérletet, a másik meg idegenekkel lakik egy fedél alatt anyagi okok miatt. Milyen hatással van ez a társkeresésre, párkapcsolatra, magánéletre? Hogyan értékeli ezt egy nő? Mármint, nyilván sokkal jobb a szex meg minden, ha van privát élettér. A lakótársak benyithatnak, meghallhatnak mindent, szívathatnak stb. De sok pasinak csak erre van pénze. Ez mennyire számít egy nőnek? Mekkora a különbség, a differenciál két ilyen pasi között?
2019. jan. 13. 10:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ugyanannyi az albérlet és a törlesztőrészlet, csak van aki nem hisz abban, hogy ez hosszútávon hasznos befektetés. Igaz, hogy hitelre a tiéd lesz a lakás, de mi a garancia, hogy nem mennek le a padlóra az ingatlanárak pár év múlva? Semmi.

Tehát az albérlet és a saját lakás majdnem ugyanaz.

2019. jan. 13. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
21%

Csak az elbérletben kb egy szöget nem verhetsz be, nem vihetsz kisállatot, nem nyúlhatsz hozzá engedély nélkül és ha a tulaj úgy dönt, fel is út, le is út. Ha biztosnak érzem a munkahelyem, inkább hitelt veszek fel, de legjobb, ha az ember olcsón bérel egy (haha) szobát és gyűjt lakásra, minthogy menőzzön a "saját" garzonnal. Persze kinek mi, sokan vállalnak családot albérletbe is, de én speciel hálás vagyok, hogy a szüleim lakásba fektették a pénzt, nem más zsebébe és ha bármi történne velük, nem lennék instant hajléktalan, ha nem tudom fizetni a lakbért. De ha ennyire véded a garzonos fickót, vélhetően azt akarod kihozni a kérdésből, hogy azt mondjuk, neki jobb a helyzete, szóval itt a kis jutalomfalatod: neki jobb a helyzete.

A magam részéről teljesen mindegy, hol lakik huszonévesen. Az számít, hogy harminc körül, ha majd elvesz, ne akarjon belerántani a napról-napra életvitelébe, hanem lehessen vele célirányosan közös életet és családot tervezni és azon legyen, hogy el tudjon tartani egy gyereket és minél stabilabb legyen a lakhatásunk és az életünk.

2019. jan. 13. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

"Ugyanannyi az albérlet és a törlesztőrészlet, csak van aki nem hisz abban, hogy ez hosszútávon hasznos befektetés."

Te tényleg nem vagy valami tájékozott ember. Ugyanolyan lakásnak a törlesztője a duplája, mint a bérlési díja.

1.5 szobás lakást bérelni 80-120 között lehet pesten, ami semmi extra.

Ugyanennek a lakásnak a törlesztője 10 évre 200 ezer körül van, de inkább több.

Én is a saját ingatlan híve vagyok, de az állításod csak bizonyos peremfeltételek mentén teljesül, amikkel értelmes ember nem menne bele hitelbe.

2019. jan. 13. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
13%

Azt sem tudom melyik városban fogok majd élni hosszú távon. Ott van Budapest és az egyetemi nagyváros, ahol egyetemre jártam, e kettő között vacilálok főleg. + Még a szülővárosom, ahol két ingatlant is örökölni fogok.

Jó nektek hogy beszülettek egy városba és ott akarjátok leélni biztosan az egész életeteket, ezért nem gond ha már korán ott vesztek lakást és ott kötitek le magatokat, de nem mindenkivel ez a helyzet.

2019. jan. 13. 12:28
 15/20 anonim ***** válasza:
14: Inkább fektetem lakásba a pénzem, amit kiadok vagy eladok, minthogy kivágjam az ablakon és éldegéljek. :))) Papolhatsz, de ha úgy tartja kedvem, így is a farkam alá rúghatok és leléphetek azzal a különbséggel, hogy van mit eladnom egy nagyobbra és van hova hazaérkeznem.
2019. jan. 13. 13:15
 16/20 A kérdező kommentje:

"egy szöget nem verhetsz be, nem vihetsz kisállatot"

Ez legyen a legnagyobb gond. Ki az a hülye aki kisállatot tart a mai világban?

2019. jan. 13. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb a különbség.
2019. jan. 13. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Na egy ilyen csicskával meg aztán végképp nem akarnék semmit kezdeni. :D Kisállatot nagyon sokat tartanak és utálnám, ha a tulaj vagy a fäszfej pasim jelentene ebben gondot. Igenis be akarom lakni a lakásom, kifesteni olyanra, amilyenre én akarom, berendezni, otthon érezni magam, nem elfogadni más lyukát, ahol az ő szabályai szerint élhetek csak. És ha úgy tartja kedvem, hazavinni egy kutyát.
2019. jan. 13. 13:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Az albérlet kiadók azért írják ki, hogy kisállatosok nem jöhetnek, mert ezzel is kiszűrik a nagyon hülye, züllött embereket. Egy nagyvárosban mégis milyen dolog már kisállatot tartani? Milyen emberek azok? Nem az elit, és valószínűleg az ilyen emberek sokkal hamarabb válnak fizetés képtelenné, sokkal jobban leélik a lakást meg minden. Ez egy biztonsági szűrő, hogy ne jelentkezzenek alja emberek bérlőnek.
2019. jan. 13. 14:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényyleg vannak ilyen emberek, mint a kérdező? Durva, és ezek köztünk élnek :O
2019. ápr. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!