Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevetétek, hogy a Facebook,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevetétek, hogy a Facebook, Insta, Tinder drasztikusan nagyképűvé tette a nőket?

Figyelt kérdés

És már az átlag csak is kijelenti, van helyetted száz másik. Szóval meg kell győznőd keményen.

Meg az átlag csajnak nem jó az átlag pasi, csaj 10/8 legalább.

2019. jan. 13. 08:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
11%

#18 igen, olyan, aki látta, hogy az általad idesírt insta lány sablon nem egészen igaz.

Miért koptattam volna le egy szinte tökéletes testű, szép arcú tetmészetes lányt, aki úgy rámstartolt, 2 hónappal az után miután az akkori pasija bemutatta nekem? Nem vagyok homokos, hogy elutasítsam. Elhinni azt, hogy előadta, hogy komolyan gondolja, és milyen jófej, azt nem kellett volna, hanem megelégedni azzal, hogy dugtam egy külsőre álomnőt, aztán a hisztijeinél kiröhögni, és elengedni, elfogadni, hogy az a jófej, kedves, viccelődő lány már csak nyomokban van benne, és egyre jobban eltűnik belőle.

Nekem legalább van tapasztalatom, ellentétben veled, és társaiddal, akikkel a szokásos megkeseredett sablon femi szöveget terjesztitek.

2019. jan. 13. 10:48
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Tapasztalat? Egy ribikevel. Ilyen tényleg nincs
2019. jan. 13. 10:52
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
És azt írtam, ő koptatott le téged. Nem én vagyok, aki leírta a tipikus Insta csaj szöveget. Szövegértes, az sincs :)
2019. jan. 13. 10:53
 24/33 anonim ***** válasza:
3%

#23 igen, ő mint ahogy szokás ez általaban a kapcsolatokban. A nő koptatja le a férfiakat, fordítva ritkaság :)

Igaz, titkon már akkor is úgy voltam vele, hogy amíg nem találok normálisat, jó őt dugni.

Igen, tapasztalat. Az mindergy hogy nem te írtad, akár te is írhattad vola, mert elég sablonosak vagytok.

2019. jan. 13. 11:39
 25/33 anonim ***** válasza:
63%
Te meg jössz a kamu sztoriddal. :)
2019. jan. 13. 11:40
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

"Ja még a kövér ronda csajok is ott nyalják egymást facebookon meg instán hogy

"jaj de szép vagy!"

"gyönyörűségges!"

"Mancikám eccerűen ragyogsz!""

Hát nem tudom, hogy ti milyen nőknél próbálkoztok, de az én ismeretségi körömben ez olyan 2008-2010 körül volt divat, mikor még újdonság volt a facebook. Ma már csak a szakképzőből kibukott, 16 évesen szült, igénytelen, proli ismerőseimet és néhány vénasszonyt szoktam látni mindenféle rossz minőségű, tükrös szelfiket posztolgatni és benyalni egymásnak, a többiek pár havonta/évente megváltoztatják a profilképüket és időnként feltöltenek egy-egy barátokkal vagy valamilyen eseményen készült képet, ennyi a tevékenységük.

2019. jan. 13. 12:23
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

#12 Nincs abban semmi rossz, ha valaki “gyönyörűnek” tartja magát, ettől még nem fog “kigyúrt testű álompasikról” álmodozni, hanem inkább olyan tökéletlen férfiról, akit a hibái ellenére ő is gyönyörűnek lát.

Sajnálom, ha te sosem érezted ezt a “szerelem spirituszt”, rondácska férfi/nő is lehet szép egymásnak, ha annak látják egymást a lelki szemeikkel.

Az a vicces, amikor az ilyen besavanyodott flegma emberkék csodálkoznak, hogy őket miért kerüli mindenki:D lehet nem csak a kinézetük miatt, hanem a megkeseredettségük, érzéketlen bunkóságuk végett.

2019. jan. 14. 09:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem igaz. Sőt!

De ha igaz lenne, akkor sem az Facebook, Insta, TInder az oka, hanem a saját nemed, amelynek tagjai minden nőneműre válogatás csorgatják a nyálukat, elég, ha lyuk van rajtuk.

2019. jan. 14. 16:45
 29/33 anonim ***** válasza:
11%
#25 mi olyan rohad hihetetlen, egy elég mindennapos sztoriban, nem tudom. Rohadt sok ilyen nő van. Jaa persze a femi vallás tagadja :)
2019. jan. 14. 19:42
 30/33 anonim ***** válasza:
Priviben tovább folytattad a hazugságot, kis hülye.
2019. jan. 14. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!