Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevetétek, hogy a Facebook,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevetétek, hogy a Facebook, Insta, Tinder drasztikusan nagyképűvé tette a nőket?

Figyelt kérdés

És már az átlag csak is kijelenti, van helyetted száz másik. Szóval meg kell győznőd keményen.

Meg az átlag csajnak nem jó az átlag pasi, csaj 10/8 legalább.

2019. jan. 13. 08:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
10%

Igen, én személy szerint észrevettem.

Akkor állnak szóba veled ha jó helyeken jársz és posztolsz egy képet, meg jó autód van és kiposztolod.

Nekem per már évek óta 1db kép van kint Fb-men, nem verem nagy dobra a dolgokat, ha posztolnék én is a kocsimról egy képet vagy többet, meg hogy hol járok egyből más lenne a helyzet.

Pedig megtehetném, csak nem vagyok kicsinyes.

Akiket meg te írsz ezek a 18-25ös korosztály még, majd 26-27tól benő a fejük,hogy hopp kapkodni kell egy pasi után mert egyedül maradok, holott körülötte már mindenkinek gyereke lesz..

2019. jan. 13. 09:29
 12/33 anonim ***** válasza:
9%

Ja még a kövér ronda csajok is ott nyalják egymást facebookon meg instán hogy

"jaj de szép vagy!"

"gyönyörűségges!"

"Mancikám eccerűen ragyogsz!"

aztán elis hiszik magukról hogy ők szépségkirálynők akiknek kigyúrt testű álompasi jár :D

2019. jan. 13. 09:32
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Vadbaromsag.

Az Instaeg leginkább csak kisebbségi komplexust okoz az átlag lányoknak.

2019. jan. 13. 09:34
 14/33 anonim ***** válasza:
4%
#12 és az a vicc, hogy ez pontosan így van. Az átlag nőknél is, de ott még bejönnek a minden nőre hasonlóan nyálukat csorgató pasik is.
2019. jan. 13. 09:36
 15/33 anonim ***** válasza:
95%
Az én önbizalmamat speciel leepitett,mintsem nagyképűve tett volna.
2019. jan. 13. 09:39
 16/33 anonim ***** válasza:
59%
Ha valaki "átlag alattinak" tartja magát, az az is!
2019. jan. 13. 09:54
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
Pont az ellenkezőjét látom. Sok nő azért teszi fel a fenekét meg a melleit minden nap, mert fél, hogy enélkül nem fog kelleni senkinek, mert nem szép. Látja hogy a barátnő kapcsolata tökéletes és ez zavarja. Látja hogy a másik boldog, de ő nem. Látja hogy a másik nyaral a barátjával, de ő nem. A gond az az, hogy ez mind kamu, csak sokan nem fogják fel és ehhez mérik a saját életüket és ezért úgy érzik az övék rossz.
2019. jan. 13. 10:15
 18/33 anonim ***** válasza:
79%
Olyan osztja az észt, hogy a nőknek a felső 10% pasi kell, aki összeállt egy insta ribivel, aki lekoptatta. 9-es kommentelő :)
2019. jan. 13. 10:29
 19/33 anonim ***** válasza:
54%

Nem lehet, hogy nem vagy szimpatikus külsőleg és belsőleg se?

Ja, hogy másokat szidni könnyebb. Én kérek elnézést.

2019. jan. 13. 10:31
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Helyettük lehet több is van, mint 100.

32/f

2019. jan. 13. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!