Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban engem akar vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban engem akar vagy csak beéri velem?

Figyelt kérdés

Egy hónapja ismerkedem egy nálam jóval idősebb férfival. Többször is írta, hogy neki lelkiismeretdurdalása van, a nagy korkülönbség miatt, illetve hogy rá vesztegetem a fiatal éveim.

A találkozásaink ritkák, és a napokban megkérdezte, hogy nekem ez jó-e, hogy csak hétvégén találkozunk...

Valóban ennyire a helyzet zavarja vagy velem van a baja és csak kifogásokat keres?

2019. jan. 12. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
18%

Zavarja a helyzet.

Mi is kicsit nehezen jutottunk ezen túl, mert volt némi korkülönbség, és nem akartam csak ilyen egynyári bulika lenni a csaj számára, akivel aztán közli, hogy nem akarja a fiatalságát erre áldozni

2019. jan. 12. 09:18
 2/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló!

Hogyan lehet egy ilyen helyzeten túljutni? Mert nálunk ez a részéről visszatérő probléma...

2019. jan. 12. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2019. jan. 12. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Mennyi idősek vagytok konkrétan? 1 hónap alatt nem ismered ki a másikat, itt meg alig lehetett pár találkozás. Lehet, hogy tényleg zavarja, de simán lehet, hogy lesz.rja, és a műsor része. Hétköznap te, hétvégén más. Erre tényleg kár, kortól függetlenül.
2019. jan. 12. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Vagy csak hétköznap az asszony/felvállalt barátnő/egyéb nő(k) stb. ülnek a tökein. Dehogy zavarja, örül, hogy még egy megvan, nem érdekli a lelkivilágod. Ha annyira zavarná, lelépne. Amúgy meg, komolyat akarok valakitől, nem heti egyszer akarom látni. Felnőtt ember lévén arra van időm, amire akarom.
2019. jan. 12. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Látom érdemes kommentelni itt, ha leírom, hogy mi történt, és 0%-t kapok rá rögtön anélkül, hogy valaki egy szót szólna, hogy mi nem tetszett neki.
2019. jan. 12. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Fordított helyzetben ő nem menne bele ebbe a kapcsolatba ezért nehezen bízik abban, hogy egy idő után nem töröd össze a szívét csak mert te még akarsz élni...fél energiát fektetni a kapcsolatba.
2019. jan. 12. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen találó kifejezést találtál. "Beéri veled". Sajnos én is így látom. Ha igazán tetszenél, igazán kellenél neki pont nem érdekelné őt semmi. És nem csak hétvégén akarna látni. Legalábbis engem pont nem érdekelne senki véleménye hasonló helyzetben.
2019. jan. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!