Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ha sikeresen akar valaki párt találni akkor a nők költözzenek Pestre a férfiak meg vidékre?
Én nő vagyok és 21 éves koromig még randim sem volt, pedig fővárosi vagyok és nem mondanám csúnyának magam.
Hülyeség az állításod.
hat en nemkoltözöm a pestre tele van cigannyal odaszarik a parlamentre meg ram es bbudos meg tuntet hangos es hoza nekem a migranst be.
nekem itt van videken udvarlom mindig de most dobtam parom esmar harman akartak dugni jopinam van meg csocsom es szeretik ennyi. kel a jo cici
Én laktam mindenhol, Bp.-n is, vidéki nagyvárosban is és faluvidéken is. Valóban, Bp.-n rohadt könnyű dolgok van a nőknek, a fiatal nőknél meg.. egy nap alatt bepróbálkozik vagy 20 pasi (és nem interneten!), ha kimozdul otthonról. Faluban változó, valóban a legtöbb falu elöregedő félben van és kevés a fiatal. Viszont ha pont több a csaj akkor lehet könnyebb, én viszont laktam már olyan faluban ahol volt vagy 15 fiatal pasi, csaj meg 3.. ott elég zorall volt a helyzet.
Szerintem a legkönnyebb csajozni egy vidéki egyetemvárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!