Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés a helyzetemben? (csak férfiak válaszát várom)
26 éves vagyok. Hosszú távú kapcsolatom még gyakorlatilag nem volt. Másmilyen se nagyon. Csak komolytalan "járások". Pedig lehetőségem lett volna rá, ami azt illeti, többször is. De olyan, aki igazán tetszett, sose akadt, és mindig úgy gondolkoztam, hogy nem szabad hülyíteni olyat, akiről tudom, hogy nem tetszik annyira, hogy évekre tervezzek vele. Ezért megrekedtem, és a szüzességemet is nagyon későn vesztettem el. Gyakorlatilag egy két lábon járó frusztráció vagyok, és úgy érzem, az egész abból fakad, hogy túlságosan jó fiú vagyok. Néha elgondolkozom, hány lánnyal gyűjthettem volna ilyen vagy olyan tapasztalatot, ha mindenbe belementem volna...
A lényeg az, hogy egyre inkább úgy vagyok vele, hogy semmi másra nem vágyom, mint egy mély kapcsolatra egy szép lánnyal, akivel lehet építkezni közösen, és aki mellett nem kell megjátszanom magam. És ha ez megvan, akkor végre kiszállhatok ebből a megalázó játékból, ami kb. olyan, mint egy casting, egy húspiac. A probléma viszont még mindig az, hogy akik felbukannak, azokon érzem, hogy inkább rövid távra, tapasztalatszerzésre lennénk jók egymásnak. Egyfelől azt gondolom, hogy nem szabad lejjebb adni, és meg kell találni azt a lányt, akin érzem, hogy ő kell nekem, másrészről viszont az a tapasztalatom, hogy az élet lesz*rja az elképzeléseimet, és "csalnom" kell, ha meg akarom kapni azt, amit akarok. Szóval szívem szerint várnék egy hosszú és mély kapcsolatra, a gyakorlatban meg azt látom, hogy egyszerűen nincs realitása annak, hogy én válogassak, mivel nem vagyok lány. Aki már túlvan ezen a mizérián, az mit javasol?
"Engem az undorít, hogy lélektelen darabárunak nézi a nőket, csak tapasztalat szerzésből állt le velük. Nem, hogy a partnerei lelke nem érdekelte őt, de emberszámba se veszi a női nemet."
Ezt miből szűrted le? Igazán nem értem, min vagy kiakadva. A legtöbben az én koromban "csajoznak". Egyik nőről a másikra mennek, tapasztalatot gyűjtenek. Ha ők kihasználják a nőket, akkor a nők is őket... De nem értem, mi ebben a kihasználás. Hányan keresnek szerinted ennyi idősen házasságot? Van egy haverom, akinek egyszerre vagy öt csaja van talonban, és rengeteg nővel feküdt már le. Őt minek neveznéd? Persze, tudom a választ: izgalmas macsónak. Ugyanis itt nem a moralitás számít, hanem, hogy mennyire sikeres az illető. Csak azt vagy képes szidni, aki csak ír róla egy fórumon, ha csinálnám, és jó lennék benne, mindjárt máshogy néznél rám. Bebeszéled magadnak, hogy a működéssel van baj, holott a valóság az, hogy a te ösztöneidet a bizonytalan férfi zavarja, és a határozott sármőr tölt el megnyugtatással. De ezt te nem látod be, mivel nő vagy. Többek között ezért írtam, hogy nem tartok igényt a válaszaidra, de látom, nem sikerült megérteni.
"Lsd! eszközként használta őket a saját céljaira!"
Milyen céljaimra? Azt se tudom már, miről beszélsz. Mi vagyok én b*meg, drogkereskedő? xD Volt életemben két szexpartnerem, tessék. Azokkal se volt sok minden. Mélyen az átlag alatt vagyok szexelések számában. Mik az én gátlástalan céljaim, amire felhasználom a szegény nőket? A f**zért nem mész el egy férfifórumra, ahol tényleg trófeagyűjtőket találnál, helyette az én véremet szívod, aki még abból is lelkiismereti kérdést csinálok, hogy az adott csajnak nem tudom magam odaígérni, mint jövendőbeli házastársat...
"Attól, hogy sokan csinálják így, - lehet, hogy a döntő többség, a mai világban -, de attól még nem helyes ilyet tenni az egyénnek!"
Lehet, hogy nem helyes, de a csajoknak ez jön be. Nézz mélyen magadba, és köszönd meg magadnak. Mi csak állandó szexpartnert akarunk. Ti nehezítitek meg nekünk a végletekig azzal, hogy a férfiak nagyrészét a "nem, nem, soha"-kategóriába soroljátok. Csak trükközéssel lehet célt érni.
"Ezzel tévútra vezetnek sokakat, aki pedig hallgat, ugyanolyan bűnrészes sok ember életének a tönkretételében!!!"
Ki tesz tönkre kit? Emberek kapcsolatba lépnek, aztán szakítanak. Neked van három nem kívánt terhességből származó gyereked, vagy mi, hogy ekkora drámát csinálsz ebből a kérdésből?
"Kérdező, az utolsó válaszodból derült ki számomra, hogy mi a baj: bevésődött az első szerelmed nálad, aztán elszúrtad, s most meg vagy keseredve, s reményvesztetten csapkolódsz, s kárt okozol másoknak, mert nem tudod megbocsájtani magadnak ezt a tévedést."
Igen, kivéve, hogy tudtommal senkinek nem okoztam kárt. Nem hülyítettem senkit magamba.
"Mi van azzal a lelkileg hozzádillős lánnyal most? Férjhez ment?"
Nem ment férjhez, de akár férjnél is lehetne. Most már esélytelen. Felesleges róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!