Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne a helyes döntés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés a helyzetemben? (csak férfiak válaszát várom)

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Hosszú távú kapcsolatom még gyakorlatilag nem volt. Másmilyen se nagyon. Csak komolytalan "járások". Pedig lehetőségem lett volna rá, ami azt illeti, többször is. De olyan, aki igazán tetszett, sose akadt, és mindig úgy gondolkoztam, hogy nem szabad hülyíteni olyat, akiről tudom, hogy nem tetszik annyira, hogy évekre tervezzek vele. Ezért megrekedtem, és a szüzességemet is nagyon későn vesztettem el. Gyakorlatilag egy két lábon járó frusztráció vagyok, és úgy érzem, az egész abból fakad, hogy túlságosan jó fiú vagyok. Néha elgondolkozom, hány lánnyal gyűjthettem volna ilyen vagy olyan tapasztalatot, ha mindenbe belementem volna...

A lényeg az, hogy egyre inkább úgy vagyok vele, hogy semmi másra nem vágyom, mint egy mély kapcsolatra egy szép lánnyal, akivel lehet építkezni közösen, és aki mellett nem kell megjátszanom magam. És ha ez megvan, akkor végre kiszállhatok ebből a megalázó játékból, ami kb. olyan, mint egy casting, egy húspiac. A probléma viszont még mindig az, hogy akik felbukannak, azokon érzem, hogy inkább rövid távra, tapasztalatszerzésre lennénk jók egymásnak. Egyfelől azt gondolom, hogy nem szabad lejjebb adni, és meg kell találni azt a lányt, akin érzem, hogy ő kell nekem, másrészről viszont az a tapasztalatom, hogy az élet lesz*rja az elképzeléseimet, és "csalnom" kell, ha meg akarom kapni azt, amit akarok. Szóval szívem szerint várnék egy hosszú és mély kapcsolatra, a gyakorlatban meg azt látom, hogy egyszerűen nincs realitása annak, hogy én válogassak, mivel nem vagyok lány. Aki már túlvan ezen a mizérián, az mit javasol?

2019. jan. 12. 00:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

"Nőként elképzelhetetlen, hogy az ismerős férfiak legalább harmada tetszen, ez nagyon nagy merítésnek tűnik!"

Persze, hogy neked elképzelhetetlen. Nők kb. minden 10-15 férfinak adnak zöld utat.

"Nem tudom elképzelni, hogy mindenki defektes lenne."

Ilyet nem is írtam, olvasd vissza. Azt írtam, hogy aki bejön, annak vagy én nem kellek (ez a leggyakoribb), vagy eleve foglalt. Az, akinek meg olyan a habitusa, hogy képes vagyok rajongani érte (nem egoista, gondoskodó, figyelmes, érzékeny, intelligens, játékos, áldozatkész), az ritka, mint a fehér holló, és szinte csak egyházi körökben lehet találni. Többnyire foglaltak, korán elköteleződnek.

2019. jan. 13. 14:23
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Itt arról van szó, hogy a béna, félénk srác nagyon jó nőt akar magának. De a nagyon jó nők észre sem veszik, hogy létezik.

Faragj magadból jópasit, ha az nem megy akkor meg fogadd el, hogy kövér, ronda feleséged lesz.

2019. jan. 20. 22:37
 13/33 A kérdező kommentje:
xD, köszi. Egyébként akivel itt felvettem a kapcsolatot, az meglepődött, hogy mennyire jóképű vagyok az elmondásaim után. Ezzel nem fényezni akarom magamat, de azt hiszem, nekem elsősorban az önbizalmammal van gond.
2019. jan. 20. 23:30
 14/33 anonim ***** válasza:

Az élet olyan, mint egy motor be kell rúgni vagy szívni, tolni, gyorsulni. :D

Kinek mi tetszik, mindenki másképpen csinálja. :)

2019. jan. 20. 23:50
 15/33 Karena26 ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Én sem férfi vagyok, de megihletett a kérdésed, úgyhogy elmondom azt, ami a bögyömben van.

1, Miért tetted fel a kérdést, hiszen nem vagy döntéshelyzetben valójában?!?

2, Akkor most az a kérdés, hogy bealtasd-e a lelkiismeretedet, hogy nyugodtan házasságig hülyíthess egy olyan lányt, akinek te tetszel, viszont ő nem az eseted, csak a társadalmi nyomásnak, és a lábad közötti nyomásnak engedve alkudsz meg vele?!? Aztán a lagzi után néhány hónappal meg nyafognád a következő kérdést, porig alázva azt a nőt, aki összekötötte veled az életét: "Hibáztam, mert elvettem egy olyan nőt, aki nem az esetem - segítsetek, hogyan másszak ki ebből a helyzetből!!!"

3, Az már mindent elmond arról, miért is nem vagy valójában döntéshelyzetben, hogy csak férfiaktól várod a választ... Amúgy nőktől miért is nem? Mert erre a pasis kérdésre egy nő nem tudhatja a válasz? Vagy mert neked egy nő véleménye nem oszt, nem szoroz? Vagy mert esetleg kétségbeesetten létezéséért küzdő lelkiismereted jelzi számodra, hogy van valami ciki, valami nem kóser, netán szégyenletes már abban is, hogy ilyen tisztességtelen és önző ötletet forgatsz a szívedben?

4, Te amúgy mégis mit képzelsz magadról? Te vagy a tökéleteske-jófiúcska cuki önbizalomhiányos ámde igazi főnyeremény, akinek más dolga sincs, mint a sok tűrhető női egyed közül kiguberálni magának a legkevésbé selejteset, aki majd szépségével, kedvességével, viccességével, áldozatkész jellemével, tehetségével és okosságával emelheti társadalmi és közösségi presztizsedet, kényelmessé és túlélhetővé téve erőtlen úszásodat életed folyóján?

Isten mentsen meg a nászágyadtól minden tisztességes hívő lányt, akik mellesleg pont megfelelnének nagylelkűen magasan hagyott elvárásaidnak! Mert nem "jófiú" vagy, hanem egy szörnyeteg (akit esetleg még egy szépség szerelme meg tudna menteni az örök kárhozattól)!

Először arra gondoltam privátban írok, de megérdemled a nyilvános alázást azokért a lányokért, akiket hülyítettél, kihasználtál, bemocskoltál, majd eldobtál, mint egy használt rongyot.

Akinek van füle a hallásra, hallja!

2019. jan. 21. 00:51
 16/33 anonim ***** válasza:
Volt egy haverom, még tudok róla, csak nem beszélünk. Ő most 44 éves és soha senkije nek volt, mert ugyanilyen válogatós, mint te, kérdező. Neki a szép kell. A vékony. Igaz, hogy ő 130 kiló, sajátja semmi sincs, de ő válogat. Gratulálok neked a szép jövőhöz.
2019. jan. 21. 05:18
 17/33 A kérdező kommentje:

Én sem férfi vagyok, de megihletett a kérdésed, úgyhogy elmondom azt, ami a bögyömben van.

"1, Miért tetted fel a kérdést, hiszen nem vagy döntéshelyzetben valójában?!?"

Pedig abban vagyok. Van egy külföldi lány, akit csak rövid távon tudnék elképzelni, mert úgy érzem, hogy hosszú távon magyar nőt szeretnék (ennek sok oka van), és a kérdésemet ez a dilemma ihlette: hogy 26 évesen már hosszú távúval elégedjek csak meg, vagy vágjunk bele a külföldi csajjal tapasztalatszerzésnek úgy, hogy nem hosszú távra tervezünk. Lehet, hogy 2-3 év múlva megyünk szét, addig élvezzük egymást. Kérdés, hogy az a 2-3 év hasznos vagy elvesztegetett idő lesz utólag. Ennyi lett volna a kérdés. Te meg belevetítetted az összes hisztérikus frusztrációdat. Ezeket beszéld ki a barátnőiddel, én nem vagyok vevő rájuk. Vagy menj fel egyszer egy férfifórumra, és adj nekik számot arról, hogy nőként hány fiút frusztráltál szarrá barátzónázással.

"2, Akkor most az a kérdés, hogy bealtasd-e a lelkiismeretedet, hogy nyugodtan házasságig hülyíthess egy olyan lányt, akinek te tetszel, viszont ő nem az eseted, csak a társadalmi nyomásnak, és a lábad közötti nyomásnak engedve alkudsz meg vele?!?"

Nem, nem ez a kérdés. De ha így kellett félreértelmezned ahhoz, hogy a lelkedben levő gőzt kiereszd, akkor váljék kedves egészségedre. Remélem, most, hogy ezeket kiadtad magadból, megnyugodtál. Nem ebben a helyzetben vagyok, nem ez a kérdés, de nagyon érdekes volt a női szempontodat olvasni.

"3, Az már mindent elmond arról, miért is nem vagy valójában döntéshelyzetben, hogy csak férfiaktól várod a választ... Amúgy nőktől miért is nem? "

Pontosan ezért, mert egy ilyen hisztiáradatot akartam elkerülni, ami azért van, mert a nő úgyis a saját sérelmei szerint fogja félreérteni a kérdést. Mert nem tudod, milyen férfinek lenni, és ezért félre fogod értelmezni a dilemmát, meg egyből rávetíted a női sérelmeidet. Minden bántás nélkül, tényleg őszintén leszarom a véleményed. Teljesen feleslegesen válaszoltál. Nagyon nehéz felfogni, hogy ha azt írom, hogy valakinek nem érdekel a véleménye, akkor tényleg nem érdekel a véleménye? Nők között nőttem fel, tudom, hogy gondolkodnak. Az a férfi, aki nőktől akar csajozási tanácsokat kapni, sehova nem fog jutni. Kb. olyan, mintha a halakat kérdezném arról, hogy hogyan kell őket kifogni, és nem a horgászokat.

"Először arra gondoltam privátban írok, de megérdemled a nyilvános alázást azokért a lányokért, akiket hülyítettél, kihasználtál, bemocskoltál, majd eldobtál, mint egy használt rongyot."

Egy ilyen se volt. Ezért írom, hogy totál felesleges téged meghallgatni, mert csak a hisztijeiddel jössz, van egy képed a férfiakról, és most találtál egy kérdést, amire rávetítheted, hogy "aha, hát akkor ez egy olyan férfi, dögöljön meg!", a valódi kérdést meg tényleg meg se érted. Semmi dolgom veled.

2019. jan. 21. 10:26
 18/33 A kérdező kommentje:

"Ő most 44 éves és soha senkije nek volt, mert ugyanilyen válogatós, mint te, kérdező. Neki a szép kell. A vékony."

Én is ismerek egy ilyen srácot, aki válogat, mert a szép és vékony kell neki. Tudod, hol tart? Van egy szép és vékony barátnője. A nagy kérdés az, hogy ő most tulajdonképpen miben más, mint a te 44 éves ismerősöd. Értem, a 130 kilós csávó nem tudta megszerezni, amit akart, az én haverom meg igen. De akkor most a válogatással van baj, tehát erkölcsi a probléma, vagy pedig a megszerezni tudással? Azért kérdezem, mert baromi képmutatónak érzem ezt a dumát annak tükrében, hogy MINDENKI válogat. Erről szól a párkeresés. Senki nem fog olyannal járni, akire nem tud felizgulni, mert megalázza magát is, és a párját is. Érdekes, hogy csak a pár nélküli pasiknak jut ez a kioktatás, pedig aki csinibabával van, az adott esetben ugyanilyen felszínes, csak hát őt tiszteli a társadalom, mert meg tudta szerezni, ami kell neki.

2019. jan. 21. 10:31
 19/33 A kérdező kommentje:

Még valami, utóiratként:

"megérdemled a nyilvános alázást azokért a lányokért, akiket hülyítettél, kihasználtál, bemocskoltál, majd eldobtál, mint egy használt rongyot."

Na, elárulom, hogy az olyan férfi, aki "hülyített, kihasznált, bemocskolt és eldobott lányokat, mint egy használt rongyot", sose fog ide kérdést kiírni. Értem, hogy neked nagyon nagy az igazságérzeted, és sok barátnődnél voltál tanúja ennek, és a mai napig nem felejted el a sírós arcukat, és szeretnéd megbüntetni azokat a pszichopata, érzelmi bűnöző férfiakat, akik ilyenek, és amikor erre esélyt látsz, akkor ráugrasz, de ez nem egy ilyen helyzet. Ha láttad a Randiguru c. filmet, pont olyan vagy, mint az Eva Mendes által játszott karakter, aki azt hiszi, hogy a randiguru miatt b---ták át a barátnőjét, holott inkább fordítva volt. Azt javaslom, irányítsd a haragodat azok ellen, akik tényleg megérdemlik. De azokat nem ilyen fórumon fogod megtalálni, mert - csiribí, csiribá! - nekik nincsenek olyan lelkiismereti aggályaik, amikről én írtam ebben a kérdésben. És ne használd a kérdésemet arra, hogy a hisztidet idevetítsd. Ha annyira az igazság a szenvedélyed, akkor inkább azon gondolkozz el, hogy miért az ilyen pszichopata működés az, amit a nők jutalmaznak.

2019. jan. 21. 10:38
 20/33 .:bezzegrégen:. ***** válasza:

Kezdetnek, pl. nagyon őszintén nézz szembe magaddal. Értékeid, gyarlóságaid, félelmeid. hátha kiderül valami amit magad sem tudsz/tál/mertél bevallani magadnak.

Addig szerintem ne is kezdj hozzá semmihez. A másik. finoman utánajárnék miért nem kellek annak aki bejön nekem. Valami oka csak van, mindig nem lehet a kémiára fogni. Ezeken elindulva lehet é r d e m i változást elérni szerintem. mert ez a "jó fiú vagyok, meg a "csalnom kell" mindkét esetben hibás kiindulópont, mint az láttad és leírtad magad is. Az általad felállított igényszint, és kritériumrendszer amit a hosszútávú párodnak meg kell ugrani, nos nem bántásból, de nem vall valami érett személyiségre. mondjuk nem is vagy öreg, elkésni valószínűleg nem késtél el semmivel.

Annyit tudok mondani, hogy tiszta lappal kezdj a társkeresésbe akkor, amikor már többet tudsz magadról is. És ne egy idealizált nőt keress. Az csak arra jó amiben most vagy. Hogy ne kelljen elköteleződnöd valaki mellett, felelősséget vállalni egy igazi felnőtt párkapcsolatban, és mindezt kényelmesen a körülményekre, a saját válogatósságodra illetve a potenciális hölgyek feléd való érdektelenségére fogva. (Azzal együtt hogy tkp még rosszul is érzed magad miatta.) Így eltelik az életed és senkit sem fogsz igazán megismerni.

A TÁRSADAT. őt keresd meg. ott nem fog számítani ha mondjuk csak hatos vagy hetes a 10 ből, magától értetődően 12-es lesz még 20-25 év múlva is. (ez a beszámozás is mekkora ostobaság már mi?) Hogy kell e érezned az elején a hosszabb távot? franc se tudja. 20 éve vagyunk együtt. máshol leírtam. már udvaroltam Neki, de még nem jöttünk össze, mikor egy buli előtt csinált nekem valami nyomorúságos melegszendvicset. ráadásul jó fakezű módjára az ölembe is borította majdnem az egészet. na én például abban a pillanatban tudtam hogy el fogom venni. (ja, komoly kapcsolatom nem volt előtte csak kevés és rövid, bár mindnek úgy indultam hogy na majd most. itt meg pont egy laza kapcsolatot kerestem...Talán a rágörcsölés múlt el, nem tudom. erre tessék.)

2019. jan. 21. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!