Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat gyermekkel rendelkező nővel?

Figyelt kérdés

Jelenleg 30 éves vagyok, volt már pár hosszabb kapcsolatom de egyik sem aratott osztatlan sikert.

Igazából már elég régóta bennem van az a gondolat, hogy családot szeretnék és valamiért egyre jobban érdeklődöm azon nők iránt, akiknek már van gyerekük.

Szeretnék jót tenni, egy gyermekkel, akinek hiányzik az apa szerepe és egy nővel, akinek hiányzik egy férfi az életéből.

Arra volnék kíváncsi, hogy hol lehetne a legjobban ismerkedni hasonló helyzetű nőkkel? (Természetesen magába a személybe szeretnék beleszeretni és nem a "helyzetébe" ez csak egy extra.)

Gondoltam olyan helyekre, ahová járhatnak a nők, de igazából azok közül majdnem mind olyan, ahova azért mennek, mert a gyermek is szeretné.

Én pedig nem szeretnék csak úgy odamenni egy játszótéren vagy hasonló helyen. Nagyon bizarr volna. :)

Illetve ugye mert egyedülálló, nagy valószínűséggel a munka mellett nincs sok szabadideje szórakozni.

Online társkeresők, talán?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 11. 15:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19# Ezt most nekem szántad?Én csupán megválaszoltam a félreértést.Több nem történt.A többi meg a kérdezőre irányult.(18#)
2019. jan. 12. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!