Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat gyermekkel rendelkező nővel?

Figyelt kérdés

Jelenleg 30 éves vagyok, volt már pár hosszabb kapcsolatom de egyik sem aratott osztatlan sikert.

Igazából már elég régóta bennem van az a gondolat, hogy családot szeretnék és valamiért egyre jobban érdeklődöm azon nők iránt, akiknek már van gyerekük.

Szeretnék jót tenni, egy gyermekkel, akinek hiányzik az apa szerepe és egy nővel, akinek hiányzik egy férfi az életéből.

Arra volnék kíváncsi, hogy hol lehetne a legjobban ismerkedni hasonló helyzetű nőkkel? (Természetesen magába a személybe szeretnék beleszeretni és nem a "helyzetébe" ez csak egy extra.)

Gondoltam olyan helyekre, ahová járhatnak a nők, de igazából azok közül majdnem mind olyan, ahova azért mennek, mert a gyermek is szeretné.

Én pedig nem szeretnék csak úgy odamenni egy játszótéren vagy hasonló helyen. Nagyon bizarr volna. :)

Illetve ugye mert egyedülálló, nagy valószínűséggel a munka mellett nincs sok szabadideje szórakozni.

Online társkeresők, talán?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 11. 15:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ki :)

Én is ilyen "miért ne?" típus vagyok. Miért ne lehetne felelősen és okkal választani ha már a férfitársaim moslékba vesznek egy elhagyott nőt?

Sok-sok sztorit láttam mikor a ferfi lelépett mert a nő meg akarta tartani a kicsit és kemény, érett nőként kihordta és el is kezdte egyedül nevelni.

Nálam ezek egyértelmű jelzői az életképességnek és az anyajellemnek.

Szóval le a kalappal és tegyél így.

Azt bánom nagyon, hogy az Anotalkon múltkor nem folytattam a beszélgetést egy ilyen helyzetű kismamával, nekem most zéró időm van kapcsolatra de ő pl nagyon ott volt, összehozhattalak volna vele..így meg eltűnt a homályba :(

25F

2019. jan. 11. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

#10. Mint #9es esete? Mert akkor aláírom. Nekem is az volt az élményem pár hónapig,mint egy tündérmese, aztán kiderült, hogy tündér nincs, csak mese.

32/f

2019. jan. 11. 17:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Jaaaaj te vagy aki a gyerekvállalás kategóriában egy időben folyamatosan olyan kérdésekett tettél fel hogy "Vannak itt terhes nők akiket elhagyott a párjuk?"

Kitartó vagy. :D

2019. jan. 11. 17:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Társkeresőn rengeteg egyedülálló anya van, nézz körül.
2019. jan. 11. 18:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Átfogóan válaszolnék az érkezett válaszokra.

Leszögezném azt, hogy nincs miért haragudnom a nőkre. Engem soha nem vertek át, eddig mindig olyanokkal sodort össze az élet, akik intelligensek voltak. A szakítások oka sem az volt soha, hogy megcsaljuk, átverjük a másikat.

Egy bizonyos szint fölött ez már nem így működik(vagy nem így kéne működjön)

Emellett nem vonnék le téves következtetéseket azt illetően, hogy valaki egyedülálló.

Számtalan alpári, buta, felelőtlen, átverős pasi van, akik képesek a csillagokat is lehazudni, kihasználni a nőt majd félredobni.

S mindenki hozhat rossz döntéseket, azonban ezeket ki lehet javítani és hatalmas túlzás volna azt mondani, hogy mindig csak a nők a hibásak.

A gyakorlat sem azt mutatja, hogy csak ők lennének a hibásak...

Van pár bíróságon dolgozó ismerősöm, s szörnyű statisztikák vannak azt illetően, hogy mennyi férfi nem akar gyerektartást fizetni és ami rosszabb, hogy egyáltalán nem akar részese lenni a gyermeke életének.

#5 és #13 pedig a trash kategória.

#5 Ha csak aktusra vágynék, akkor számos lehetőségem volna, mint akármelyik intelligens, magára adó férfinak.

#13 A kérdésemben hol látod azt, hogy a terhes nők iránt vonzódnék? Szót sem ejtettem róluk. Persze az is sokat elárul rólad, ha már annyira megszállottja vagy az oldalnak, hogy bizonyos embereket vélsz felfedezni a kérdések mögött. Túlzásba vitted, főleg hogy kb. egy éve voltam itt utoljára. :) Persze mindegy, hogy mit mondok, ha már úgyis eldöntötted.

2019. jan. 11. 18:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Akárhogyis kérdező, baromi körültekintő legyél.

32/f

2019. jan. 11. 19:04
 17/21 anonim válasza:
100%
Egyedülálló anyuka vagyok, pici babával, hidd el kérdező nem habos torta. Jobb ha olyannal ismerkedsz akivel majd vállalatok közös gyereket.
2019. jan. 11. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:

13-as azt a 11-nek szánta,nem neked Kedves Kérdező,legalábbis a hozzászólást olvasva.

Ha tudnánk hogy a nagy agyaddal mit hoztál össze.No mit?

Szerintem Veled nagyon nem jó valami.Igazából rémisztő,ahogy beszélsz Róla. Még úgyis hogy a modorod simulékony.

Esélyed van,csak akkor ezt ne vázold ilyen részletesen a kiszemelt anyukának.

2019. jan. 11. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:
19%
60-as! Mi lenne ha levállnál rólam és a kerdezőről? Képzeld én sem tettem fel olyan kérdést? De nyilván nem is nekem szántad, hanem még valaki másnak, mi?
2019. jan. 11. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:

"ha jót szeretnék tenni két emberrel is?"

Ne a pénzeddel akarj családot találni, találj párt gyermekest vagy gyermektelent, s aztán tartsd el a családod!

Jaaa, Te kisp*cs...

2019. jan. 12. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!