Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 alatti srácok többségére pont úgy tojnak a korukbeli lányok, ahogy a 30 feletti nőkre a velük egykorú férfiak?
A kérdés szerkezetéből kiindulva a válaszom igen.
Nem tartom jogosnak, hogy a 30 feletti nőkre tojnának a velük egykorú férfiak. Ugyanígy a 25 alatti srácokra sem tojnak a korukbeli lányok.
20l
Hát nem tudom én mindig a saját korosztályomat részesítettem előnyben.
F36
"És nem értem, miért lett trend itt a gyakorin a harmincas nőket szapulni. "
Mert a luzerek azt hiszik, hogy nekik 30 felett eljön a Kánaán, és közben azzal akarják ijesztegetni a nóket, hogy rájuk meg a magány fog várni, csak hogy ez nem igaz 😂😂😂😂
Ők 30 felett is luzerek lesznek, a jó Nők pedig továbbra iis hoditanak.
#18:
Ebben az a szép, hogy a gyakori semmin se változtat. 30 felett se érdekelnek a szűz, lúzer 30-as pasik, úgyhogy felőlem az után futnak, aki után jól esik. A világ ősszes feszes testű, hegyes mellű 18 évese az övék lehet, csak engem hagyjanak békén.
A legtöbb fiú szívesen összejönne (vele egykorú) osztálytárssal, szaktárssal, évfolyamtárssal, vele egykorú munkatárssal, de azok szinte sosem tekintenek férfiként a velük egy szinten lévő férfiakra.
Most nem azt mondom, hogy a 23 éves srácra tojnak a 18 éves csajok, hanem hogy a 23 éves csajok.
(Páran miért értetlenkedtek, hogy a 30-as nőket akarom összehozni a 25 alatti férfiakkal? Szó sem volt erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!