Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda srácok, ti hogy viselitek azt a tudatot, hogy jó eséllyel soha nem lesz szép barátnőtök?
*** gúnyolódó nők és alfák válaszaira nem vagyok kíváncsi, sem általános nő-/férfigyűlölő reakciókra; tartsuk egymást tiszteletben. ***
28 éves vagyok, és két 8/10-es barátnőm volt, mindkettő rövid ideig. Az első nagyon fiatal volt, vele szex sem volt. A második, mint utóbb kiderült, borderline személyiségzavaros volt, szóval valószínűleg ez is hozzájárult, hogy eleve összejöttünk. Ezeknek több éve.
Ezen kívül volt pát 6-7/10-es lánnyal kapcsolatom, barátság extrákkal, stb.
Ez így rohadt jónak hangzik, de nem az. Rengeteg pénzt, időt, energiát öltem a társkeresésbe, és gyakorlatilag semmi haszna nem volt. Az már jó évnek számít, ha pár átlagos lány összejön szexre. Sikeres randik kb. 3 évente egyszer fordulnak elő. Rengeteg elutasítás, megaláztatás, kamuzás, hülyének nézés volt az ára.
És tudjátok, mi a legrosszabb? Hogy azt gondoljátok, majd ha lesz pénzetek, lesz jó nőtök is. Nos, nem. Mármint prosti lehet, de különben nem. Hiába tudnád elvinni a Maldív-szigetekre, inkább jönnek össze a szomszéd alfával, akivel évente ha egy Olaszország belefér...
Esetleg a plasztikai műtét segíthet, már aki nem *nagyon* ronda. Én most azt fogom megpróbálni, de sajnos nem hiszem, hogy merőben változtatna a dolgokon.
Mindegy, nem utálom ezért a nőket, nem utálok senkit. Csak elegem van, kiégtem.
Szóval sorstársak, ti hogy viselitek ezt a tudatot? Ad valami - bármi - megnyugvást?
A plasztikai sebesz csinal beloled feltunoen jokeput! De belekerul egy kis zsetonba! Szoval kezdd el hamar es szep leszel
N
Nalunk ferfiaknal fel 6-ot mutat a vekker, ha nem a zsanerunk a draga holgy, aki eppen alattunk tartozkodik.
Magyarul ha rossz az alany, rossz az allitmany :)
Akkor menj el egy másikhoz, amíg nem lesz, aki bevállal.
Aztán szegény feleséged meg meglepődik, hogy született ronda gyereke ilyen csúnya apától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!