Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, elmagyarázná nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, elmagyarázná nekem valaki, hogy miért létezik a dugni oké, de járni már túl kövér kategória?

Figyelt kérdés

Vagyis ha szexinek és vonzónak tartod, akkor azzal többnyire járnál is, nem? Vagy ha nem, akkor ne azt, mondd, hogy vonzó, hanem mondjuk azt, hogy túl kényes vagy akármi.

Vagy a nő lényegtelen, csak dugni lehessen? Aztán 1-2 körre lényegtelen, csak nőnemű legxen?

2019. jan. 9. 10:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Áh, csak simán idegesítő az ostobaságod és a nagyképűséged. De ne foglalkozz vele, neked jó így, más meg vagy bosszankodik rajtad, vagy el sem olvassa a kommentjeidet.
2019. jan. 9. 10:56
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
Azert aranyos, h minden kerdesnel ha meg meg se emlitettem semmi olyat..., megy utanam a nyivakolas :D sokat elarul rolatok :D
2019. jan. 9. 10:56
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha minden autó szembe jön veled, biztosan ők vannak rossz sávban? :-))))
2019. jan. 9. 10:57
 14/25 anonim ***** válasza:
9%

Jo pelda, csak nem ide.

:D

2019. jan. 9. 11:06
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Első, tök logikátlan, amit írsz:

"Miert, neked nem volt olyan pasi, h megtetszett, de jarni nem jarnal vele, mert ugy gondolod a szemelyisegetek nem teljesen osszeillo ?"

Egy nőnél igen, pont van olyan, hogy külsőre tetszik a pasi, egy szexet megér, de járni vele, azt nem, mert más a gondolkodása. Tehát a VONZÓ, átlagnál vonzóbb pasival lefekszik, de nem jár vele.

Pasiknál akkor ez hogy van? A "túl kövér" lány pont, hogy ilyen logika mentén dugni sem kellene, hogy jó legyen. Pont, hogy a nagyon dekoratív, nagyon szexi lány az, aki a te logikád szerint dugásra kéne, hogy kelljen a pasinak. És a szolidabb külsejű lány (netán kövérkés) pedig tartósra.

Szóval pont aközött vontál párhuzamot, ami között baromira nincs párhuzam.

2019. jan. 9. 11:11
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

Nem, es nem fogtad fel.

Ez pont azert logikus, mert nem logikus. Mert ezekben nincs aranyszabaly.

Vagy legalabbis en nem igy mukodnek.

2019. jan. 9. 11:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Azért érdekes a kérdés nekem is, mert nőknél viszont, alkalmira magasabban van a léc.

Pasiknál pedig alkalmira van alacsonyabban a léc, ezek szerint.

2019. jan. 9. 11:14
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

"Nem, es nem fogtad fel.

Ez pont azert logikus, mert nem logikus. Mert ezekben nincs aranyszabaly.

Vagy legalabbis en nem igy mukodnek."

Te nem fogtad fel.

Aranyszabály valóban nincs, de most nem kellene ködösítened. Az 1. hsz-ban két olyan példát vontál össze, és akartál párhuzamot vonni közöttük, ami pont ellentétesen működik, csak erre akartam rávilágítani. Szóval akinek a felfogójával baj van, az nem én vagyok:DD

2019. jan. 9. 11:18
 19/25 anonim ***** válasza:
19%

18, na nalam meg pl nem.

Nalam ez a lec c. dolog eleg mas seman alakul, es nem is leces dologkent kell elkepzekni. A sajat ferjem is furcsallta amikor errol beszelgettunk, h en h latom kb ezt, es en h mukodom. Kesz kisregeny kellene h elmagyarazzam.

20/25 anonim ***** válasza:
35%
Jo, hat ahogy erzed, nem erdekem elmagyarazni sem bizonygatni. 😀
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!