Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik férfinek rosszabb az élete társkeresési szempontból?

Figyelt kérdés

1. Aki folyamatosan visszautasításokba ütközik és soha nem volt párja az életében.

2.Akinek volt több párkapcsolata, viszont állandóan szakítás lett a vége, mivel a partnerei folyamatosan becsapták,kihasználták,megcsalták.

2019. jan. 9. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én az elsőhöz tartozom, frusztrált is vagyok miatta, mert nincs semmi tapasztalatom, de mivel frusztrált vagyok, így nem jön össze semmi. Ez egy ördögi kör.. De már igazából kedvem sincs az egészhez. Sőt, már az életkedvem is fogytán, néha már úgy vagyok vele, hogy semmi újat nem fog adni ez az élet. Maximum csak elvenni, és várom, hogy leteljen... Khrva nyomasztó pasztmek...

Bízok benne, hogy majd a tavasz vissza hoz az életbe. :D

2019. jan. 9. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az 1. csoportba tartozok, és jelen helyzetben örülnék a 2. esetnek.
2019. jan. 9. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Sorry: 1
2019. jan. 10. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Voltam mindkettőben és a 2. mert megtapasztalod milyen csodálatos érzés az, amikor van valakid, akivel együtt lehetsz és utána nincs többé.

És attól még ugyanúgy 1-es maradsz, egy olyan férfi, aki nem kell a nőknek és emiatt még rosszabb, hogy elveszítetted azt, akinek legalább egy rövid időre, de kellettél, aki nem undorodott az ocsmány testedtől, akinek nem csak friendzone-ba kellettél.

2019. febr. 28. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!