Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálja ha senki nem ír vissza nekem társkereső
oldalon? Miért nem ír vissza egy lány sem?
Figyelt kérdés
Pedig tök normálisan kivan töltve az adatlapom, és normálisan írok minden lányra! A leveleket elolvassák a flörtöket elfogadják, de semmi válasz! Chatelni mem jönnek fel, mintha leprás lennék komolyan! Egyszerűen ne, tudom mit csináljak, már olyan rég óta vagyok single és magányos, de egyik társkeresőn sem jön össze az ismerkedés! . :( Tud valaki valami hasznos tanáccsal ellátni? Mert szinte már mindent megpróbáltam de semmmi! .
Ne légy ilyen kishitű magaddal szemben, ezzel a stílussal biztos le fog ütni valaki :D belekötsz helyesírásba meg ilyenek, ezek komoly skillek :D
2019. jan. 6. 22:21
32/44 A kérdező kommentje:
Miért mi a baj a stílusommal? Nem kötök bele, csak szóltam, hogy elírta. Szerintem ebben semmi kötekedés nincs. Valamit félre értesz! :D
2019. jan. 6. 22:24
33/44 anonim válasza:
Mi bajod a mai divattal,mi legyen egy nőn csador,burka,kezdem sejteni miért nem válaszolnak neked a nők..
40N
2019. jan. 6. 22:29
34/44 A kérdező kommentje:
Nem a női divatról beszéltem, drága okos virágszál! De elolvastad volna rendesen, és értelmezted volna mondatot, akkor nem kötnél bele hülyeségekbe! Pláne 40-esen gratulálok!
2019. jan. 6. 22:31
35/44 anonim válasza:
Én is csak viccelek, igazából nem kell ok hozzá hogy beléd kössenek.
Gyakran ajánlják a szórakozóhelyeket olyanoknak is akik nem szeretnek bulizni és egyáltalán nem oda valók. Én sem tudnám élvezni a diszkóban való rajoskodást, inkább sose legyen csajom ha erre buknak :D
Meg még bunyózzak is fölöslegesen ha véletlenül olyat szólítok le akinek ott van valahol a kanja is?
2019. jan. 6. 22:33
36/44 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a szórakozó helyekkel, bár a rajoskodást azt én sem szeretem. Azzal sincs bajom, ha egy nő éppen nem vágyik komoly kapcsolatra, csak egy kis kikapcsolódásra. Hanem azzal van a baj, hogy a mai lányok olyan alpári lekezelő stílusban tudnak kommunikálni, és annyira felszínesek, meg sunyi érdekmódszerekkel próbálják lerántani a pasikat, hogy az gusztustalan! Hol van az egyenesség! A gerinc! Meg hol van a mai nőkből a gyengédség, a nőiesség, a kifinomultság amiért szeretni lehetne őket! Ez a baj! Nincs kedvesség udvarlás, persze a pasik részéről sem! Csak ez az alpári beszólogatás, lenézés, lekezelőség, megalázás, meg oltogatás... Ez a baj az emberekkel, hogy nincs bennük szeretet, csak keserűség gyűlölet meg rosszindulat. Így nem csoda, hogy nehéz ismerkedni a mai világban!... És ez a szomorú! :(
2019. jan. 6. 22:42
37/44 anonim válasza:
Semmit, inkább ne írj senkinek. :)
2019. jan. 7. 15:17
38/44 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted kedves utolsó? :)
2019. jan. 7. 15:42
39/44 anonim válasza:
Ezek az oldalak egytől egyig az átverésre mennek, kamu regisztrációkkal, otthagyott vagy öntörlés után visszaállított profilokkal. Szerintem akik válaszolnak, azok mögött is néhány fizetett alkalmazott van. :) Az egész arról szól, hogy sok szegény, kétségbeesett embert levegyék a havi vagy éves előfizetéssel. :) Szóval ezek után ne csodálkozz, ha nem kapsz választ, főleg miután előfizettél. :) Próbálkozz inkább élőben. F
2019. jan. 8. 07:44
40/44 A kérdező kommentje:
Hát én soha egyikre sem fizettem elő, mert ilyen szarokért én nem fizetek.... Viszont az tény, hogy nagy igazság van abban amit mondasz sajnos. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!