Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálja ha senki nem ír vissza nekem társkereső oldalon? Miért nem ír vissza egy lány sem?
Figyelt kérdés
Pedig tök normálisan kivan töltve az adatlapom, és normálisan írok minden lányra! A leveleket elolvassák a flörtöket elfogadják, de semmi válasz! Chatelni mem jönnek fel, mintha leprás lennék komolyan! Egyszerűen ne, tudom mit csináljak, már olyan rég óta vagyok single és magányos, de egyik társkeresőn sem jön össze az ismerkedés! . :( Tud valaki valami hasznos tanáccsal ellátni? Mert szinte már mindent megpróbáltam de semmmi! .
A válaszokat előre is köszönöm!
(27F)
2019. jan. 6. 20:44
11/44 A kérdező kommentje:
Milyen LY-os jé! Egyébként nem ilyen trendi páva hajam van mert azt utálom. Hanem ilyen közép rövid.
2019. jan. 6. 21:13
12/44 anonim válasza:
13/44 anonim válasza:
BMW, esetleg más luxusmárka slusszkulcsa rajta van a képen?
14/44 A kérdező kommentje:
Nincs kocsim és nem is lesz!
2019. jan. 6. 21:25
16/44 A kérdező kommentje:
Kösz! Szerintem ez relatív! A fizimiskámmal meg nem tudok mit kezdeni....
2019. jan. 6. 21:41
17/44 anonim válasza:
Ha legalább egy minimum szintet megütsz, menj le valami szórakozóhelyre, ott sincs sok esély, de több szerintem, mint neten.
18/44 anonim válasza:
Szórakozóhelyen majd őt ütik meg, nem a minimum szintet.
19/44 A kérdező kommentje:
Igen én is ezen gondolkozom, csak sajnos társaságom nincs hozzá... Egyedül meg elég szar lehet lemenni, de lehet nincs más választásom....
2019. jan. 6. 21:46
20/44 A kérdező kommentje:
Miért ütnének meg? Nem boxolni megyek hanem csajozni, meg szórakozni! Nem értem, hogy ezzel mire akarsz célozni?
2019. jan. 6. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!