Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálja ha senki nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálja ha senki nem ír vissza nekem társkereső oldalon? Miért nem ír vissza egy lány sem?

Figyelt kérdés

Pedig tök normálisan kivan töltve az adatlapom, és normálisan írok minden lányra! A leveleket elolvassák a flörtöket elfogadják, de semmi válasz! Chatelni mem jönnek fel, mintha leprás lennék komolyan! Egyszerűen ne, tudom mit csináljak, már olyan rég óta vagyok single és magányos, de egyik társkeresőn sem jön össze az ismerkedés! . :( Tud valaki valami hasznos tanáccsal ellátni? Mert szinte már mindent megpróbáltam de semmmi! .

A válaszokat előre is köszönöm!

(27F)

2019. jan. 6. 20:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
40%
Engem is ütött már meg valami hülye gyerek csak szórakozásból, teszem hozzá hátulról, szóval az ilyen benne van a pakliba az éjszakában, valami gázpisztolyt vihetsz magaddal, már ha eltudod dugni, hogy ne vegyék el a kidobók.
2019. jan. 6. 21:51
 22/44 A kérdező kommentje:
ÚrIsten! Ti milyen alpári lebúj helyekre jártok? Én régen a morisonsban jártam, egyszer sem ütött meg, meg kötött belém senki! :D
2019. jan. 6. 21:53
 23/44 anonim ***** válasza:
Nyilván persze nem úgy gondolom, hogy bent lőjél vele, ott nem is fognak bántani, mert egyből kidobják a támadót, ellenben kint a szórakozóhely előtt érhet meglepetés, akkor nem rossz valami védelmi eszköz, már ha nem tudsz verekedni, de azt meg nem ajánlom, mehetsz a dutyiba utána, még ha csak védekezésből is ütöttél.
2019. jan. 6. 21:54
 24/44 A kérdező kommentje:
Hát ennyi erővel ki se menj az utcára! :D De azért most őszintén nem a 90-es években élünk, meg nem is Harlemben! :D
2019. jan. 6. 21:56
 25/44 anonim ***** válasza:
3-4 hónapja jött egy gyerek hátulról és bevert egyet, nem is ismertem őt még látásból sem, csak rajtam élte ki a dühét, fogalmam sincs miért. Aztán persze gyorsan elment onnan, lehetne persze visszaütni, de nem éri meg, ki tudja kinek a fia az ilyen, gázspraytől, gázpisztolytól viszont nem lesz maradandó baja.
2019. jan. 6. 21:58
 26/44 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom megeshet az ilyen. De amúgy eltértünk a tárgytól, mert nem a diszkos ismerkedés volta a kérdés, hanem a nettes társkersés! :D Mellesleg a diskoban is csak ilyen lehúzós kúrvák vannak akik, meghivatják magukat méreg drága koktélra, azt utána lelépnek. Vagy jobb esetben lecumiznak érte a wc-ben. De normális lányt, ott nehéz találni sajnos... :(
2019. jan. 6. 22:03
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szórakozóhelyen akarsz ismerkedni, ahol tény hogy sok a k*va, akkor nehezebb a dolog, társaságba kell kerülni, akár munkahelyen és bizakodni, hogy megtetszel valakinek, vagy lehet random ismerkedni bárhol, de oda azért ki kell nézni valahogy.
2019. jan. 6. 22:07
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
"Vagy jobb esetben lecumiznak érte a wc-ben." Ilyen hol van? Nevet, címet kérek! :D
2019. jan. 6. 22:09
 29/44 A kérdező kommentje:
Jó hát egy átlagos kinézetem megvan. Van ízlésem, de nem követem a divatot, mert a mai divattól hányok szó szerint....
2019. jan. 6. 22:10
 30/44 A kérdező kommentje:
Hát biztos van olyan is, de gondolom ahhoz is fel kell mutatni valamit a lánynak, hogy megkívánjon! :D XD
2019. jan. 6. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!