Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok férfi, hogy amelyik nő nem vékony, az biztos zabál?
Sokszor olvasni itt az oldalon, hogy ha egy nő nem extra vékony, akkor az csak azért lehet, mert zabál és nem mozog.
Holott nem függ össze.
A töredékét eszem annak, amit sok nálam karcsúbb lány, nem eszek "szemetet" sem, mégsem vagyok vékony, nem is voltam soha.
Súlyt most nem írok, egyáltalán nem látszom annyinak, mint elvileg vagyok.
Nagyon sok vékony lány rengeteget eszik és nem mozog, mégis vékonyak, ilyen a genetikájuk.
Akkor miért nem lehet elhinni, hogy valakinek meg olyan, hogy ha megszakad sem lesz vékony?
Többségük állítja, nem is eszik sokat. Alig eszik. Ő sajnos hízékony, csak ránéz a kajára és már hízik. Lós@rt.
Van pár ilyen ismerős, napi szinten látom mit esznek. De megmagyarázzák, nem eszek sokat, de hát valamit enni kell...péksüti, hatalmas szenyók, üditők, sok apróság, fel sem tűnik nekik, ez mennyi kalória. Állítják, alig esznek, csak csipegetnek😁Pedig ha pár hétig feljegyeznék, miből mennyi, hány kalóriát visznek be, meglepődnének. Ajánlottam nekik a kslóriabázist, de hát ők anélkül is tudják, hisz alig esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!