Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi sok férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok férfi, hogy amelyik nő nem vékony, az biztos zabál?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni itt az oldalon, hogy ha egy nő nem extra vékony, akkor az csak azért lehet, mert zabál és nem mozog.

Holott nem függ össze.

A töredékét eszem annak, amit sok nálam karcsúbb lány, nem eszek "szemetet" sem, mégsem vagyok vékony, nem is voltam soha.

Súlyt most nem írok, egyáltalán nem látszom annyinak, mint elvileg vagyok.

Nagyon sok vékony lány rengeteget eszik és nem mozog, mégis vékonyak, ilyen a genetikájuk.

Akkor miért nem lehet elhinni, hogy valakinek meg olyan, hogy ha megszakad sem lesz vékony?

2019. jan. 5. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Általában az emberek olyan kajákra is azt hiszik hogy egészséges és nem hízlaló, amik közben azok.

Pl a gyümölcs. Miközben a gyümölcs kizárólag cukorból áll. A májunk napi 50 g gyümölcscukrot tud úgymond "megemészteni", felhasználni, a többi megy zsírba. A tej, joghurtok is tele vannak tejcukorral, amik mind zsírba mennek. A nők által imádott müzlik többnyire ugyanígy.

A fehér kenyér (illetve minden péksütemény, ami nem 100%-ban teljes kiőrlésű lisztből készült), azokat is a finom porrá őrült liszt miatt amiből készülnek a szerveztünk cukorként hasznosítja és az egész zsírként rakódik le.

Cukrok, gyümölcsök, tejtermékek nagy része, péksütemények nagy része, ezekre azt hiszi a legtöbb ember hogy egészséges, miközben egy részüket teljesen, egy részüket pedig nagyrészt ki kellene iktatni az étrendből.

2019. jan. 5. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.

Szerinted, az ország háromnegyede azért elhízott, mert mindegyik pajzsmirigyproblémás, meg olyan a genetikája? Nem. Azért ilyen, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat a lakosság.

És ha megkérdezhetem, hogy sportolsz valamit? Hisz, ha van rajtad izom, attól se lehetsz vékony.

Eleve, az extrém vékonyság az genetika.

De azért az anorexiás csontkollekciót ne keverjük már össze az egészséges vékonysággal.

Te is biztos vékony vagy, de nem zörögnek a csontjaid.

Egyébként az egész kérdés csak egy kislányos hiszti.

Nő vagyok, itthon tornázom, enyhén izmos vagyok, odafigyelek, hogy mit eszem, de csontkollekció nem tudok lenni és nem is akarok.

2019. jan. 5. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, ezt a "töredékét eszem annak, mint x nő, aki vékony" dumát konkrét adatok nélkül tudod ki hiszi el?

De itt felesleges is bizonygatnod. Én rendszeresen edzek, egészségesen táplálkozok és ahány nő ismerősöm elkezdte ezt a "ő alig eszik, mégsem vékony" dumát, az étrendjének egy kis megkapargatása után azonnal kiderült, hogy dehogynem eszik ő, sőt, állandóan csörgedezik befelé a kalória. Nem sok egyszerre, peersze, de csörgedezik.

Egyik kövér kolléganőm is jött ezzel a dumával, kávézás közben. Csak én feketén ittam a kávét, ami kb. pár kalória max., ő pedig belevágott 2 kockacukrot (25 kcal) és egy jó adag tejet (50 ml - 25 kcal) is. Ez eddig 50 kalória. Szeretett kávézgatni, megivott így 3 kávét.

Nap közben eszeget mondjuk egy kis magvat, 130 kalória és iszik valami gyümölcslét (mondjuk 3 decit - de a kajafüggő kövér nők azok nem ennyit isznak, de maradjunk ennyinél a példa kedvéért).

1 csomag mag (legyen mandula) - 130 kalória

300 ml narancslé - 140 kalória

420 kalóriánál járunk és még nem volt reggeli, tízórai, ebéd és vacsora. Ha csak 500 kalóriás főétkezésekkel tolná a kolléganő (nem azzal tolja, mert együtt szoktunk ebédelni, de szintén a példa kedvéért legyen 500 a kalória), akkor is kalóriatöbblettel zárná a napot.

reggeli, tízórai, ebéd, vacsora ~ 4 * 500 = 2000 kalória

nap közbeni kávézgatás, kicsi nassolgatás = 500-600 kalória.

Szóval ennyit erről a "töredékét eszem" történetről.

Inkább vezess étkezési naplót, kérdező. Lehet lepontozni.

2019. jan. 5. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is van olyqn ismerősöm, akiért bolodnulnak a fiúk, olyan szexi és vékony, közben tolja befele a tábla csokoládékat. Én meg az igénytelen barátnő vagyok mellette, pedig sportolok és igyekszem egészségesen enni. Ez van, sajnos az élet nem igazságos, én már nem kesergek ezen, meg nem mérem magam másokhoz. Tudom, hogy én törődöm magammal, a barátom minden nap elmondja, hogy csinos vagyok és szeret. Ez nekem elég. Ha hasonlítgatod magad, mindog boldogtalan leszel.
2019. jan. 5. 19:58
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
#14, hány kiló vagy és milyen magas?
2019. jan. 5. 19:59
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Nő vagyok, de én is azt tapasztaltam az ismerőseim (nők és férfiak) körében, hogy akik a saját elmondásuk szerint még a levegőtől is híznak, azok valójában rengeteg kalóriát fogyasztanak, még ha nem is esznek mennyiségre sok ételt. Persze van, aki hormonális vagy egyéb egészségügyi problémák miatt hízik, de messze nem ez az általános. Például van, aki a saját elmondása szerint mondjuk ivott egy pohár teát és evett egy banánt reggelire. Van, akinél ez az egy pohár tea egy zöld tea cukor nélkül és van, aki belerak 2 evőkanál cukrot. Van, aki megeszik "egy tányér zabkását" natúran és van, akinél az "egy tányér zabkásába" beletartozik a tetejére szórt evőkanálnyi cukor, gyümölcs, egyebek. Van, aki "gyümölcsöt nasizik" és megeszik mondjuk egy almát nap közben és van, aki ugyanígy "gyümölcsöt nasizik" és benyom fél kiló epret szemenként kristálycukorba mártogatva. Nyilván nem ugyanannyi kalória mindkettő, hiába ugyanaz a kategória, csak az "ízesítés" változik ízlés szerint. Nem azt állítom, hogy te is egészségtelenül eszel, nyilván nem ismerlek, de azért érdemes lenne egyszer minden elfogyasztott kalóriát feljegyezned, ha úgy érzed, hogy a jelenlegi diétád mellett hízol. Persze ha nem vagy túlsúlyos, csak simán nem vagy "vékony", akkor az is lehet, hogy csak simán ilyen az alkatod.
2019. jan. 5. 20:49
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

A gyümölcsben a cukor nem olyan rossz, mint a csokiban. Persze nem csak azt kell enni, de ez minden kajára igaz. Mindenből lehet túl sokat enni, vízből is (inni). A legtöbb baj a hozzáadott szarokkal van. Ami nemcsak édes dolgokban van, hanem saliöntetekben meg a poros, konzerves dolgokban.

Ha eddig ettem egy Snickers-t tízóraira, és egy Bounty-t uzsira, és ezt kicserélem egy banánra meg egy barackra, már jobban étkezem.

(Én nagyon rosszul ettem kövéren, és ahogy kicseréltem a mindenféle snack-et gyümölcsre meg magvakra, elkezdtek olvadni a kilók.)

2019. jan. 5. 20:53
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell itt a kajával foglalkozni

Be kell szúrni a növit,trenbolont meg egy kis tesztót. Az arcba bedobni egy kis stanát és pajzsmirigyhormont és olyan száraz leszel mint az ítélet.

2019. jan. 5. 21:47
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
Én azt tapasztalom hogy zabálnak amíg látnak. Ez igaz a túlsúlyosok többségére, vagy a nem vékony nők többségére is. Csak körül kell nézni egy étteremben hogy mennyit esznek az emberek. És ez csak az amit én látok. Mi mehet még otthon?
2019. jan. 5. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
De amugysem kövérekről beszeltek, nem róluk szólt a kérdés...
2019. jan. 5. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!