Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek is fontos a szép haj? Nők, szerintetek ez fétis?
Szerintem nagyon beindító egy ilyen szép női haj, majdnem annyira mint egy szép női szem vagy ajak.
Mindenféle szép hajért megveszek, a lényeg, hogy nő legyen alatta. :D
Főleg az izgat, hogy mennyi mindent tudnak csinálni vele. Nincs szebb, mint egy szépen befont hosszú, dús, természetes női hajzat. :D
Ettől még nincs hajfétisem, csak adok a részletekre, és egy szép női frizura olyan részlet, ami le tud venni a lábamról.
Szin tekintetében nem vagyok válogatós, de a legszebb a természetes. Azon belül is a sötétbarna vagy fekete. Kék szemmel kombinálva pedig maga a Végzet.
Nőként nem mondanám fétisnek.
Viszont fontos hogy egy nő ápolja a haját és minden egyebet nyilván :)
Ezidáig vágytam a vállig érő hajra,a válaszokat olvasva viszont megtartom a derékig érő barna hajam, mellé a szemem zöld kékre nem futotta 😁😁😂
Az ő hajához mit szólsz?:
Amúgy a linkelt hajak nekem nem tetszenek. Az elsőnek rémes a színe, a második túl vékony szálú, kevéske.
Szerintem nem fétis.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!