Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy Tinderen 5 nap és kb.300 jobbra tolás után sem legyen matchem? :D
Figyelt kérdés
Élőben minden gond nélkül tudok ismerkedni. Igazából a kényelem miatt regeltem, de eddig nem úgy tűnik, hogy sokat profitálnék belőle.2019. jan. 2. 11:03
11/28 anonim válasza:
Írtál valami bemutatkozó szövetet? Mert én az olyanokat nem húzom jobbra, akiknél például semmi szöveg nincs, vagy legalább egy kép valamilyen hobbijáról.
12/28 anonim válasza:
De gondolom, csak ha "menő hobbi", szóval nem pl. érmegyűjtés vagy kavicsmosás (ez utóbbi Monk hobbija volt)
13/28 A kérdező kommentje:
Persze. Életkor, keresztnév, melyik városban élek és dolgozom, hobbik, egyéb érdeklődési kör. Két kép van az arcomról (pontosabban felső test), egy fehér inges, meg egy lazább ingpólós.
2019. jan. 2. 11:24
14/28 anonim válasza:
#7 De akkor ezen mit kell csodálkozni?😀A való életben is a jó pasik/csini nők viszik a prímet, Tinderen miért lenne másképp?
15/28 anonim válasza:
Tinder az a külsőre top10% szexpartnerkeresője. Mindenki csak őket likeolja....
16/28 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csodálkozom ezen? :D :D
17/28 A kérdező kommentje:
Annyit azért hozzáteszek, hogy a képes társkeresés nagyon csalóka. Volt olyan bartánőm, akit ha képen látok először, tuti, hogy nem tetszett volna, de a hangja, a stílusa, az öltözködése élőben annyira megfogott, hogy totál belezúgtam. :D
2019. jan. 2. 11:39
18/28 anonim válasza:
Tinderen normális. És ha matched van akkor mi van? Ráírsz, elolvassa és lesz...ja, szóval a matchel sem vagy előbbre. Nekem egy hét alatt 12 matchem volt, meg több liket kaptam és semmi nem történ az utolsó 2-3ra már rá sem írtam, mert feleslegesnek találtam, úgyse válaszolnak :D
19/28 anonim válasza:
#18 a lájk kamu, azért adja be kikockázva, hogy előfizess.
20/28 anonim válasza:
Lásd a kérdésemet. 1800 jobbra húzásból eddig 7 match volt, tegnap beszereztem a nyolcadikat. Kitalálod, mit válaszolt? (Tipp: semmit.)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!