Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz párt találni? Miért van az, hogy ennyire elutasítóak vagyunk mi magányosak?

Figyelt kérdés

30 leszek 1 hónap múlva. Évek óta nincs senkim és soha nem is volt hosszútávú kapcsolatom. Csak próbálkozások. Magányos vagyok mint sokan mások és az az igazság, hogy arra jöttem rá, hogy mi vagyunk az elutasítóak, problémásak válogatósak.

Nekünk senki nem jó. Hol ezért, hol azért. Az én elvárásaim már a béka feneke alatt vannak. Mégsem találok senkit vagy engem nem talál meg senki. Hogyan lehetne ezen változtatni? Mindenki befelé van fordulva. Csak a munka a net és max a barátok azok akik kimozdítják az embert. Ismerkedésre semmi lehetőség. Tényleg csak én látom ezt ennyire reménytelennek 30 éves nőként? Nyilván nem vagyok főnyeremény külsőre mert telt vagyok. Ellenben ez nem jelent semmit, mert van akinek ez vanakinek meg nem ez az esete. Szomorú

2019. jan. 1. 14:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a teltséged a probléma,én nem vagyok teltkarcsú mégis ugyanezek gondjaim.Nagyobb baj,hogy 30 felettiként sok csalódás stb, után már belefáradtam ez egészbe és begubóztam.3 éve váltam el, azóta nincs senkim(alkalmi se),de lassan már nem is zavar.Amúgy nyilván én is válogatós vagyok,de nem kellenek nálam 20-25 évvel idősebb bácsik,aki meg korban hozzám illene(max +10év) és normális,az meg már foglalt,vagy huszonévesek jöhetnek csak szóba nála(még szeretőnek is ha már nős).Mivel el tudom tartani magam és gyerekem sincs,ezért úgy vagyok vele,inkább egyedül minthogy összeálljak egy igénytelen apukámkorabeli pasival,akit lehet,hogy még el is kell tartanom,csakazért,hogy ne legyek egyedül.

35/N

2019. jan. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!