Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált, csendes férfiak, ti hogy csajoztok?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen személyiségű férfiaknál is működik-e a "jótanács", hogy "csak add önmagad és nem lesz gond". Szerintem talán ez az a típus, aki némileg meg kell, hogy játssza magát, ha barátnőt akar - hiszen a jelleme okán képtelen magára felhívni a figyelmet. Vagy tévedek ezügyben?
Milyen módszerrel közelítetek a nőkhöz? Arra építetek, hogy ti mások vagytok, kihangsúlyozzátok, hogy bennetek van emberség, belső érték - a felszínes, szexre utazó, nagydumás férfitársaitokhoz képest(hozzáteszem, jogosan)? Vagy a Vin Diesel-féle filmkaraktert villantjátok meg: a csendes, marcona, szúrós tekintetű, tekintélyt parancsoló férfitípust? Hogy csajozik egy visszahúzódó férfi, milyen eszköztárat vet be a cél érdekében?
Jól látod a helyzetet :)
Én főként neten próbálok többnyire, de ott nem sok sikerem van. Mondhatjuk úgy is hogy senki sem ír vissza...
Eddig 2x sikerült rávennem magam hogy élőben vagyis telefonon kérjek randit. Mind a 2 igent mondott, két gyönyörű nő, meg is lepődtem mert én kb átlagos vagyok.
1x élőben hívtam el valakit, mert ott konkrétan nyomult a csaj és egyértelműen tudtam hogy igent fog mondani.
De sajnos nem passzolunk, illetve egyiknek barátja volt, így marad a várakozás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!