Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy Férfi nem egoista,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Férfi nem egoista, énközpontú, akkor esélye sincs a lányoknál/nőknél?

Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy sok lány/nő az egoista,énközpontú srácokra bukik. Nem beszélek hülyességeket,mert ezt látom,tapasztalom. Tehát ez egy előny,ha ismerkedni akarok?
2018. dec. 31. 09:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 ott a pont nálad.

Magabiztosságot csak tapasztalatok alapján lehet szerezni, vagy ha szerencsésebb vagy megvan ez az adottságod alapvetően. A lényeg, hogy lehet tenni a változásért, csak akarni kell. Önbizalom hiányosan nem csak a párkapcsolatba fogsz falakba ütközni, hanem az élet sok más területén is. Oké a férfiak sokszor azt gondolják nagy átlagokban, hogy a nőknek az egoista barmok jönnek be, de az énközpontúság és a magabiztos kiállás között van külömbség. Bár én nő vagyok, de ez szerintem fordítva is igaz: egy normális értékrendekkel rendelkező férfi nem fog maga mellé egy önbizalom hiányos, folyton bíztatásra szoruló nőt választani. Mert miután melózott saját magán és elérkezett egy kiegyensúlyozott szintre nem fog energiát "pazarolni" arra hogy felhúzzon egy lányt maga mellé, mikor ott van egy másik szintén ideális önértékeléssel rendelkező lány.

2019. jan. 1. 10:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az önbizalom nem fejleszthető. Maximum 20-30%-ban lehet befolyásolni (jobbik esetben). Ha valaki 20-as önbizalommal született, az sosem fog 50% fölé menni, ahogyan ha valakinek 90%-os önbizalma van azzal bármi történjék nem lesz 60%-nál kisebb önbizalma sosem.

Amiről te beszélsz az az önbecsülés.

2019. jan. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!