Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene felhívnom a lányt?
Figyelt kérdés
Pér napja egy ismeretlen lány egy cetlit adott nekem, amit a neve volt és a telefonszáma. Illene felhívnom, és mondanom neki, hogy nekem van barátnőm, és nem akarok vele találkozni?2018. dec. 30. 20:20
1/11 anonim válasza:
Nem értelek, ha nem érdekel a lány akkor hagyd. Ki kellett volna dobnod a számát már rég. ha érdekel, akkor hívd fel és dugjatok. Ennyi.
25N
2/11 anonim válasza:
És még te akarsz azért fizetni, hogy ezt közöld a másikkal? Minek?
Vagy a telefonálás neked ingyen van?
3/11 anonim válasza:
*DE!!!....lehettek barátok. :D. Persze, hívd fel, ne legyél közönyös.
32/f
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem tedd meg, legalább nem fog a bizonytalanság mezején tűkön ülni.
5/11 anonim válasza:
Sztem marha kínos lenne ezért felhívni, és a lány is hülyének nézne, hogy minek hívogatod magyarázkodni, ha van csajod, és nem akarsz semmit.
7/11 anonim válasza:
Nem. Önként adta úgy, hogy egy szót se beszéltetek, megvan rá az esélye, hogy nem hívják vissza. Nincs semmi kötelességed ezzel kapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a nő azóta is tűkön ül és a te hívásodat várja. Akkor hívd fel, ha akarsz tőle valamit, ha nem, akkor ne.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a pacsi. :)
2018. dec. 31. 00:11
10/11 anonim válasza:
Na még mindig gondolkozol rajta? Miért szeretnéd ennyire felhívni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!