Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami bevált csajozási technikátok?
A 4es leírta.
Amúgy még mosoly és integet :D fő a magabiztosság (nem keverendő össze a nagy arccal)
Én mindig azokkal a srácokkal jöttem össze akik mosolyogtak és nem voltak beijedve. Azoknál biztos voltam benne h tetszem nekik és én is megnyugodtam. Akik zavarban voltak stb, az nálam nem játszott akkor se ha azért sejtettem h bejövök neki mert ha ők zavarban voltak akkor sajnos én is. És két ember bénázásából semmi nem sül ki.
A mostani barátom segített a munkámban, jött, mosolygott, folyton engem bámult, aztán elkérte a számom. :) nem mondott kimondottan szépeket, nem flörtölt mint akkor ott még ketten vagy hárman, nem. Csöndbe volt és leste hogy minden ok e velem, szükségem van e segítségre, és amikor látta h igen, szó nélkül jött félretette a saját munkáját és nekem segített (új voltam a munkahelyünkön). A többiek egész nap flörtölgettek velem, dumáltak, le nem lehetett volna őket vakarni, de egy könyvet nem tettek volna arrébb mikor látták h nincs helyem.
Annyira édesen csinálta. És az is érdekes h bár szimpatikusnak tartottam meg vonzódtam is hozzá, de nem volt kimondottan az esetem. Ma már ő az én adoniszom, még most is olyan édes mint mikor megismerkedtünk. És még most is olyan megbízható mint mikor megismerkedtünk.
Egy tanácsadó lapon azt olvastam, hogy az ismerkedésnél elő ször valami tárgyszerű dolgot kell mondani, például a pénztárnál való sorbanállásnál : "Most elég lassan megy a sor". Ez időt a nőnek, hogy szemrevételezzen. Utána jöhet valamimilyen könnyen megválaszolható személyes kérdés.
Sok sikert!
1.Technika:Legyen sok pénzed
2.Technika:Legyél kigyúrt,jóképű
A 13-nak.
Szerinte ez csak 1 bizonyos korosztálynál, vagy agytérfogatnál kielégítő.
Szia cica kell ostor?
Kapjad be a lompost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!