Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami bevált csajozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami bevált csajozási technikátok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 00:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A 4es leírta.

Amúgy még mosoly és integet :D fő a magabiztosság (nem keverendő össze a nagy arccal)

Én mindig azokkal a srácokkal jöttem össze akik mosolyogtak és nem voltak beijedve. Azoknál biztos voltam benne h tetszem nekik és én is megnyugodtam. Akik zavarban voltak stb, az nálam nem játszott akkor se ha azért sejtettem h bejövök neki mert ha ők zavarban voltak akkor sajnos én is. És két ember bénázásából semmi nem sül ki.

A mostani barátom segített a munkámban, jött, mosolygott, folyton engem bámult, aztán elkérte a számom. :) nem mondott kimondottan szépeket, nem flörtölt mint akkor ott még ketten vagy hárman, nem. Csöndbe volt és leste hogy minden ok e velem, szükségem van e segítségre, és amikor látta h igen, szó nélkül jött félretette a saját munkáját és nekem segített (új voltam a munkahelyünkön). A többiek egész nap flörtölgettek velem, dumáltak, le nem lehetett volna őket vakarni, de egy könyvet nem tettek volna arrébb mikor látták h nincs helyem.

Annyira édesen csinálta. És az is érdekes h bár szimpatikusnak tartottam meg vonzódtam is hozzá, de nem volt kimondottan az esetem. Ma már ő az én adoniszom, még most is olyan édes mint mikor megismerkedtünk. És még most is olyan megbízható mint mikor megismerkedtünk.

2018. dec. 30. 12:24
 12/17 anonim válasza:

Egy tanácsadó lapon azt olvastam, hogy az ismerkedésnél elő ször valami tárgyszerű dolgot kell mondani, például a pénztárnál való sorbanállásnál : "Most elég lassan megy a sor". Ez időt a nőnek, hogy szemrevételezzen. Utána jöhet valamimilyen könnyen megválaszolható személyes kérdés.

Sok sikert!

2019. jan. 1. 14:31
 13/17 anonim válasza:
41%

1.Technika:Legyen sok pénzed

2.Technika:Legyél kigyúrt,jóképű

2019. jan. 3. 10:15
 14/17 gumorka válasza:

A 13-nak.

Szerinte ez csak 1 bizonyos korosztálynál, vagy agytérfogatnál kielégítő.

2019. jan. 3. 12:59
 15/17 anonim válasza:
Csajom sincs xd
2021. júl. 30. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Majdnem azt írtam nincs, de van. Egészséges önbizalom. Önmagad elfogadása,szeretete hogy mások is szeressenek. Tudj viselkedni az emberekkel, ne légy pletykás irígy bosszúálló, adj magadra a külsődre, beszélj szépen mind formailag mind tartalmilag.
2021. júl. 30. 17:05
 17/17 anonim válasza:

Szia cica kell ostor?

Kapjad be a lompost

2021. júl. 30. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!