Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami bevált technikátók...

Van valami bevált technikátók sült gesztenye pucolásához?

Figyelt kérdés
Hiába az áztatás ,vizbe tevés , a bevágás, akkor is ha megsül nem tudom kivenni egészben a gesztenyét a héjából. Olyan morzsalékos lett, és csak kikaparászni lehet nagy nehezen belőle, azt is darabokban.
2014. szept. 27. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Már lehet kapni?

Én csak leforrázok pár szemet, de előtte bevagdosom 2 helyen, és azon frissiben megkopasztom.

2014. szept. 27. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Sutes kozben picit locsolni kell. + alaban vagod be szelesen? Ahogy hul, egyre nehezebb.
2014. szept. 27. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!