Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből veszi le egy fiú/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből veszi le egy fiú/férfi tutira, hogy bejön egy nőnek és felhívta keringőre?

Figyelt kérdés
Hogy kell leejteni a zsebkendőt?:)

2018. dec. 27. 05:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem ezt a "közönséges" dolgot,miszerint egyből oda kéne menni egy "Szia!Tetszel"-el, mert ez az egyetlen nyilvánvaló módja néhány ember szerint.

Holott nem ez az egyetlen, és én is jobban szeretem, ha ennél kicsit finomabban közelednek nem ilyen durrbele módon, hanem beszélgetéssel, ismerkedéssel. Tekintve, hogy én sem vagyok értelmi fogyatékos, én is leveszem sok mindenből, ha erre megy ki a dolog, és sokkal jobb és célravezetőbb is, mint hogy egyből ezzel indítson valaki.

A férfiak is simán levágják 3-4 dolgoból, hogy mi van, hiába adják itt a gyakorin a süket-vakot.. :)

Személyfüggő ki hogyan flörtöl, én ahogy megfigyeltem magamon:

- a nézésem mindent elárul, mosoly. Sokaknak már ez is egyértelművé tette. Honnan tudom? Mert utána volt aki idejött hozzám, volt aki utána 2 percen belül elhívott randira úgy, hogy 5 percet beszéltünk ( akkor találkoztunk).

- Volt olyan is, hogy megérkeztem, páran köszöntöttek, hogy megérkeztem. Köszöntem, ott volt egy helye srác is, ő is köszönt, mire mikor ránéztem megint köszöntem mosolyogva, hogy "Szia". :DD Akkor abban a helyzetben az is vhogy egyértelmű volt.

- a közelség, társaságkeresés is egyértelmű

- érdeklődés, nevetés

Ezek mind megerősítő viselkedések. Ha még egyértelműbb akarsz lenni, akkor mikor már beszéltek és közel vagytok egymáshoz, beszélgetés közben pillants le a szájára 1-2 mp-re, majd vissza a szemébe. Ez kb már felhívás keringőre.

2019. jan. 9. 08:59
 12/20 anonim ***** válasza:
KÉRDEZZ TŐLE. Sokat. Az a nő, aki érdeklődik, egyértelmű jelét adja, hogy... érdeklődik. Én visszagondolva mindig azt látom, hogy akiknek bejöttem, azok kíváncsiak voltak rám.
2019. jan. 20. 21:48
 13/20 A kérdező kommentje:

6: Hát kér dolog van.

Az egyik, hogy ez egy városi legenda, hogy a férfiak segíteni akarnak a nőknek. Én ha 200-tól kérek segítséget, jó, ha 1 akar segíteni. A többi jó, ha ki nem röhög, hogy milyen béna vagyok, hogy nem tudom megcsinálni. Általában nevetség tárgyává tesznek és kigúnyolnak.

Kettő: aki segít, és így reagálok, véletlenül sem asszociál arra, hogy bepróbálkozzon nálam. Az összes barátom férfi, egyikkel sem tudtam még összejönni, többel is akartam, és vannak, akikkel 10+ évig folyamatosan működtettük oda-vissza, amit mondtál, van, akivel 40 -szer aludtam együtt, de nem viszonozta a szexuális kezdeményezést.

2019. jan. 24. 04:13
 14/20 A kérdező kommentje:
9: Jó, akkor azt kérdezem, hogy én hogyan vehetem észre, hogy ő észrevette?... :D :D
2019. jan. 24. 04:17
 15/20 A kérdező kommentje:
12: Akkor Tőled is azt kérdezem most, amit a 9-estől.:)
2019. jan. 24. 04:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Onnan veszem észre, hogy érdeklem. Keresi a társaságom. Ha beszélünk, akkor próbálja folytatni a társalgást. Ő is keres, nemcsak én őt. Nevet a béna poénjaimon is. A nézésből is valahogy leveszem, nem tudom hogy, talán, hogy sokáig néz és mosolyog beszélgetés közben. A legfontosabb, hogy sokszor hozzámér.
2019. jan. 24. 04:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Keresed a társaságát, érdeklődő
2019. jan. 24. 07:32
 18/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, nem értem, mi a kérdés. Ha tetszik a srác, akkor rá kell mosolyogni hosszan, hidd el, ha nem hülye, akkor le fogja venni, mi van. Ha beszédbe elegyedtek, kérdezel tőle sokat. Észre fogja venni, hogy van nála esélyed.
2019. jan. 24. 21:51
 19/20 A kérdező kommentje:

18: Az a kérdés, hogy én honnan vehetem észre, hogy ő már levette, hogy mi van.

Mert ugye legtöbbször nem a viszonzás a válasz, és akkor is tudnom kéne, hogy már ne fussak üres köröket.

2019. jan. 25. 01:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Keresi a társaságod.

Aki akar valami a másiktól, az keresi a másikat. Ha mindketten akarjak, akkor kölcsönösen keresik egymás társaságát.

2019. jan. 25. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!