Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszi le egy fiú/férfi tutira, hogy bejön egy nőnek és felhívta keringőre?
Vannak olyanok, akik egy pillantásból is értenek, meg olyanok is, akik előtt kb pucéron kell az asztalon feküdni, hogy észrevegye.
Taktikázás helyett szerintem jobb, ha őszintén megmondod mit érzel.
1: Az nem célirányos.:) Azaz nem személy szerint neki néz ki úgy, mindenki látja azt, és akkor egyszerre 300 férfi startol rá.
Szóval recéznéd még nekem egy kicsit ezt a dolgot?
A helyedben valami segitseget kernek tole. A direktebb megoldas, ha odamesz hozza es megkerdezed, hogy elakadtal valamivel a munkad soran, pls help. AZ indirekt, amikor latod hogy jon a folyoson, finoman szitkozodva kommunikalsz a nyomtatoval, kavefozogeppel stb. Tuti oda fog menni segiteni. Akkor is ha a fonokhoz megy meetingre. Igy vannak a ferfiak bekotve, egy segitsegre szorulo no hirtelen felulir mindent az agyunkban.
Onnantol mar csak a te kreativitasodon mulik, hogy eszrevegye, hogy egy koszinel tobbet kapott es ez jelent valamit. pl a fenti peldanal maradva kinyomtatsz valami vicceset egy rovid megjegyzessel, vagy a kv-s temanal mondod neki, hogy ezert legkozelebb "te hivod vissza" egy kv-ra. Tehat elso a csapdahelyzet, utana meg meg egy kicsit tul tolt, ezert figyelemfelkelto hala. Meg az is lehet, hogy estere meg itt lesz a kerdes, hogy szerintetek akar valamit tolem? :)
42F
Nem tudom a női érzelmektől mi lehet finomabb...
De oké, akkor keresd a társaságát, próbálj vele beszélgetni, tanácsot kérni, stb.
adja a szókincsed :) lánylény..
én olyanokból következtetek mint:
-egy rendezvényen vagyok meghívott vendég, max 200 fő, két program között vmi harapnivalóval állófogadás, van 9 asztal, a bejárattól legmesszebbihez megyek, hogy kicsit mindenki hagyjon, erre jön egy lány és ő is ott szeret lenni, végzek elmegyek leülni egy nyugis helyen erre ő is pont ott jár-kel, és ennyi elég is volt..
-keresek egy céget egy ipartelepen, sehol nincs kiírva, bemegyek egy másik céghez, van egy recepciós lány, megszólítom, kinéz a monitorból és ahogy elér a szemeimig ottragad a tekintete, közben mondom amit kell de semmi, utána megegyszer elmondtam akkor elment hátra, hogy valakit kerítsen aki tudja, előjönnek és amíg az illetővel beszélek egyfolytában néz mozdulatlanul..
-vendég vagyok, a házigazdámnak van 2 lánya, megesszük a vacsit, lányok előjönnek a gitárjaikkal és elkezdenek játszani amíg beszélgetek az apjukkal, erre véletlen apu elköpi, hogy már egy fél éve nem játszottak neki..lool..vmelyik többet érzett bennem mint amennyi vagyok..
alapból ha egy lány nézne ki magának akkor nagyon muja tudok lenni..ilyen hajdobálás, meg társai az kevés, arra nem alapozok..legjobb ha kerek perec kimondja..sosem játszom jégkirályfit meg hát maximálisan próbálom egészséges lélekkel továbbküldeni ha nem jön be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!