Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli nők! Ti hol szoktatok ismerkedni?
Volt egy hosszú kapcsolatom,ami nemrég ért véget. Első szerelem, első kapcsolat. Úgyhogy ezer éve nem ismerkedtem. Az a baj, az idő eltelt, bulizni már nem járok régóta. Barátnőimmel szoktunk programokat csinálni. Kb annyit mozdulok ki. Na meg a munkahelyre, ahol én vagyok egyedül alkalmazott, tehát nem találkozok senkivel ott. A kapcsolatom előtt társkeresőztem (nem ott ismertem meg a volt barátom végül), de nagyon nem jött be. Rágondolok rosszul vagyok.
Komolyan kérdezem azoktól akik hasonló helyzetben vannak.
(Jól olvasható, hogy NŐKET szólítottam meg, tehát az ő véleményükre vagyok kíváncsi. Nem ismerkedek itt, nem válaszolok privikre,előre leszögezem!)
24N
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat!!
Nem tudom miért kell bántani. Miért lenne kitalált a kérdésem. Komolyan kíváncsi voltam, ki hol találta meg a párját vagy hol ismerkedik ami sikeres is. A zárójeles rész pedig azért van ott mert így legalább egyetlen privit sem kaptam feleslegesen. Akinek nem tetszik a kérdés,nem muszáj alá írnia, főleg nem trollkodnia meg szidnia engem. Vagy valaki azt élvezi, hogy olyan kérdések alá irogat ahova nem is akar? Ez a viselkedés is sokat elmond emberekről. Az erőltett betrollkodások pedig nem viccesek egyáltalán. És az sem, hogy ismeretlenül bántanak meg beszólogatnak itt. De tudom itt vannak a nagy megmondó emberek, a nagy párkapcsolati szakértők akik szerencsére megmondják a tutit és nem szabad nekik ellentmondani mert utána újra leszidnak :)))
Kaptam normális válaszokat. Többet fogok kimozdulni és nyitottabb leszek. Úgy fogom alakítani a napjaimat. A sportot is be fogom iktatni a nap végére, legalább nyárra rendbehozom magam. Régebben szólítottak le buszmegállóban is, tehát igaz, hogy bárhol ránk találhat az igazi. Majd csak belejövök újra az ismerkedésbe. Csak most egyelőre szokatlan ez 5év után. Főleg úgy, hogy már kisbabát terveztünk az exemmel néhány éven belül, most meg újra azon gondolkodok, hol ismerkedjek, meg hogy kezdjek el randizni. :( Nagy törés ez nekem,de megy tovább az élet. Legyen szép napotok!!
30# semmi különös, csak fogadd el, hogy húspiac. Mindenki úgy válogat ott, ahogy élőben talán sosem tenné, de a neten meg fogja tenni. Tehát rá kell menni az önmarketingre, jó fotók, frappáns szöveg, értelmesen megfogalmazott mondatok. És ezt várni el fordítva is. Ha ehhez át kell pörgetni 1000 adatlapot, akkor pörgesd, teljesen felesleges ez alá menni, mert aki az otthoni fotel kényelméből annyi energiát nem fektet a profiljába, hogy kecsegtető legyen, az nem érti ennek az egész netes dolognak a lényegét és ő jön majd ide utána sírni, hogy jajj a netes ismerkedés gonosz, rossz dolog és ő folyton csalódik. Ha pedig nem jön össze valami, egy percig ne kattogj rajta, hogy miért most szalasztottad el életed szerelmét, sz..rni rá és jöhet a következő.
Szerintem átlagemberként teljesen jó dolog, de ehhez el kell fogadni a fentieket. Ha ez nem tetszik, akkor meg ismerkedj élőben.
Megfogadtam a szuper tanácsotokat, és mivel ma itthon voltam, ezért beregisztráltam egy társkeresőre. Természetesen valós adatokkal kitöltöttem az adatlapom,illetve kiírtam, hogy melyik megyében ismerkedek, a férfi minimum 24 max 27-28 éves legyen, és kizárólag komoly kapcsolatot keresek. 12:48-tól 17:05-ig voltam fent. 41-en írtak nekem chaten. Kigyűjtöttem milyen korúak írtak: 41, 41, 34, 33, 30,41,25, 27, 30,32,29,33,44,26,33,34,31,36,28,27,41,51,30,31,35,19,28,31,62!!!,35,34,34,41,29,40,32,30,34,35,38,25. Néhány huszonéves írt, ők vagy fővárosiak, vagy az ország másik felében laknak. Úgyhogy azok közül akik chatre hívtak, kb senki nem olvasta el az adatlapomat. Az elején megírtam nekik, hogy máskor olvassák el légyszi, volt aki leszidott emiatt :D
"Kedvenc" mondataim amikkel kezdték egyesek a beszélgetést:
Szia kit keresel itt komolyat vagy valami mást én Baráti kapcsolatot keresek kis extrákkal támogatnálak is alkalmanként 20-30000ft érdekel?
Szia! kiverném neked néznél, 21 cm.
Olyan nőt keresek akivel megbizhatnánk egymásban, barátok lehetnénk, hetente összejárnánk szeretkezni stb érdekelne?
Szia! Szívesen kiverném rád :)
Szia Csabi vagyok, 2 pasi egy nő felállás?
Szia, szereted a domináns pasikat?
A mai nap tehát egyetlen ember nem írt, akivel tudtam volna értelmesen beszélgetni, és velem egykorú lett volna. Távkapcsolatot nem szeretnék, mert az exemmel sem egy városban laktam, úgyhogy nekem ebből elég! Gondolom eldönthetem ezt. Szuper volt a nap a társkeresővel, csupa pozitív tapasztalat. :)) Bocsi, hogy csak így kimásolva raktam ide be, de így gyorsabb volt mint ezer képet feltölteni. Úgy látom semmi nem változott ott az évek alatt. De aki ismerkedni akar mondja már meg miért nem olvas adatlapot???
Ha én látom hogy valakinek nem felelek meg, nem írok neki mert felesleges.
34
Na, várjd csak ki, mindjárt megkapod, hogy mit panaszkodsz, ha ennyien írtak rád. És bezzeg a nőknek milyen könnyű. :D
#35: Haha :D Bizony, jobbnál jobb férfiak írtak. Igazad van, ennyi ajánlat közül könnyű válogatni :D
Amúgy aki már pénzt ajánl szexért, mennyire lehet elkeseredve? Vagy akik olyat írnak, hogy "kiverném ràd", mit gondolnak? De most komolyan... Vagy a 62 éves bácsika, aki 2x is chatelni hívott?? Melyik nő válaszol ilyenekre??
Sokaknak ki van írva az adatlapra hogy kapcsolatban élnek, vagy házasságban és úgy keresnek partnert. :(
Én normális kapcsolatot szeretnék, akivel lehet tervezni a jövőt. Nem ilyen beteg elméjűekkel ismerkedni.
Ha már huszonéves írt nekem, felüdülés volt, igaz messze laktak, de volt közülük aki legalább illedelmes,normális hangnemben indította a beszélgetést.
Hát figyelj erre csak azt tudom mondani h kitartást...senkinek sem egyszerü.A legjobb ha mielött megnyitod a levelet megnézed az adatlapját annak aki rád irt...és egyből tudod majd h törlöd vagy egyátalán elolvasod e.
A nők miért nem küldözgetnek magukról pucér képeket?miért csak ők kaphatnak farok képeket? :D örülnék ha a nők is átvennék a farok képes jó szokást..(én nem szoktam küldeni.)lehet ezért nem jár nekem :(
Nekem mégse írtál még, bezzeg beteg társkeresőre már regisztráltál! Ejnye! :D
(csak vicc, komolyan szégyen a férfi társadalom, ezért talán a nevükben is bocsánatot kérek minden Nőtől most!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!