Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli nőknek mindnek van vagy gyereke van vagy párja hogyan lehet így ismerkedni?
Gyk-s fiúk szerint egy harmincas nő már öreg, és úgysem kell senkinek. Bezzeg egy negyvenes férfi még simán talál huszonévest. Most akkor mi az igazság?
Én egyébként 33 éves voltam, mikor megismertem a férjem. Akkor ért véget egy 7 éves kapcsolatom, neki meg egy 10 éves. Tehát jókor voltunk jó helyen, épp egymásra találtunk.
# 5
Szép és jó, gratulálok stb. De ehhez szerencse is kell/kellett, azzal meg sokra megyünk...szerencse, most akkor menjünk az ezo tv-re és kérjünk szerencsét? Vagy mi?
Bocs, meg kell írnom, de nem akarok offolni, de kikívnánkozik.
Mármint hogy mekkorát változott a világ, csak nézek.
Az "én időmben" (értsd 90-es évek eleje), a selejtje adott túl magán először, de tényleg. Mármint lányok közül. Az elhízott, a lófogú, ronda arcú, butácska, na ők már érettségi után 1-2 éven belül férjhez mentek. Mi pedig (kb a"maradék" 20%, mi maradtunk huszas éveink végéig úgy, hogy nem köteleződtünk el (hányszor kaptam meg, hogy válogatós p icsa vagyok (nem pasiktól, hanem a környezetemtől, kolleganők, család, stb).
Most pedig ahogy figyelem, a klassz lányokat már huszas éveik elején lestipistopizzák. Az enyém is 20 évesen gyűrűs menyasszony volt már (nem akármilyen külsőre sem, műveltségre sem, természetre sem). Kb. mint én voltam 30 éve, csak modernebb kiadásban.
Csak akkor a selejtjét " vitték" először, most meg a krémjére csapnak le először, mármint az elköteleződni vágyó férfiak/srácok.
Na, offolásnak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!