Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől férfias egy férfi?

Figyelt kérdés
Sok nő mondja, hogy neki férfias pár kell. Mitől lesz az valaki? Domináns viselkedés? Vonzó külső?
2018. dec. 26. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Bármilyen helyzetet a megfelelően tud kezelni. Jó a humora, ha kell komoly. Öszinte és van saját véleménye amit bátran ki is mond. Biztonságba érzi magát mellette a nő és nem feltétlenül a testalkata vagy az ereje miatt, inkább azért mert bármikor lehet rá számítani és megbízható.

A külsőnek is van szerepe a férfias kép kialakulásában, de inkább a belső tulajdonságok a meghatározóbbak.

2018. dec. 27. 00:15
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Sosem olvastam ennek utána. De mégis egy csomószor ki tudom találni, hogy miket fognak a nők írni. Amikor megnyitottam a kérdést, már akkor majdnem ki tudtam találni, hogy kb ilyen válaszokat fognak adni.

Honnan tudtam?

Mert elveket és gondolatmeneteket követek és nem pedig konkrét példákat magolok.

Azaz te bemagolhatsz minden egyes példát, amit valahol egy nő valaha mondott, de elég egy kis változás és ezzel a tudással nem tudsz semmit sem kezdeni.

Viszont ha megérted a dolgok működésének paramétereit és a vezérfonalat, akkor bármilyen változás történik, az alapszabályokat akkor is ismerni fogod. Vagyis evolúciós szempontból kell szemlélni a dolgokat. A nők mindig azt a férfit választják, akik mellett a legjobban be tudják biztosítani a jövőjüket, akik hosszabb távon a legstabilabbak az utódok felnövelésére. Ez pedig mindig az adott környezettől függ, attól, hogy abban a társadalomban épp mivel lehet ezt elérni. Pl egy törzsi kultúrában a legjobb vadászt választják, hiába buta de egy kapitalista bizniszvilágban már a sikeres üzletember mellett döntenek, hiába gyenge.

És itt van a kutya elásva. Meg kell vizsgálni a környezetet, és érteni kell az alapszabályokat és akkor te is ki tudod találni magadtól, hogy a nők kihez fognak vonzódni. Mégcsak meg sem kell őket kérdezned (ezt azért sem ajánlom, mert sokszor tudatlanul is direkt rosszat mondanak - aminek szintén evolúciós okai vannak, ez is része a játszmáiknak).

2018. dec. 27. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Szerinted melyik vonzobb?

A lottyedt bal, akin latszik, hogy nem szereti onmagat, vagy az izmos, jokedvu, aki kicsattan az egeszsegtol?

Lehet itt a belso tulajdonsagokrol beszelni, de a vonzo kulso nelkul nem er semmit.

Vonzo kulson egyeni izlest ertek!

2018. dec. 27. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
27%

Nekem az alábbi jelenti a férfiasságot (és ez sztem mindenkinél más):

- külső: nem borotválja magát csupaszra, magasabb nálam (mondjuk 157 centinél annyira nem nehéz), nincsen nagyon kölyökképe; nem metroszexuális módon, de igényesen öltözik

- belső: határozott, magabiztos, képes kiállni az igazáért, nem változik percről percre a véleméne mindenben, nem könnyen befolyásolható, nem átverhető, őszinte, nem hisztis, higgadt, lehet vele beszélni, kiáll értem is ha szükség van rá, nem rángatja az anyja dróton

2018. dec. 27. 15:36
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Magas
2018. dec. 27. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!