Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több nő is mondta (idősebbek)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több nő is mondta (idősebbek) hogy fura vagyok. Amikor visszakérdeztem mi a fura bennem nem tudtak válaszolni. Valami tippetek van mire gondolnak ilyenkor a nők?

Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz ismerni kene teged egy kicsit szemelyesen. Mert ennyibol te se tudnad megmondani ha en tennem fel a kerdest. Vagy igen? Akkor kerek egy valaszt pelda gyanant.
2018. dec. 26. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

"Nem jössz be, de kevés egy délután, hogy felsoroljam miért."

32/f

2018. dec. 26. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Minimum egy fotó kellene ennek megválaszolásához, de inkább csak személyes benyomás után lehet ezt megerősíteni vagy cáfolni, az okát felderíteni még időigényesebb feladat.
2018. dec. 26. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Fotó az semmi. Ti is tudjátok. Ha csak nem szegény srác egy kvázimodo... de ha nem az, akkor a viselkedéssel lehet valami...
2018. dec. 26. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor arra gondolnak, hogy pontosan tudják mi zavarja őket benned, de nem akarják elmondani, mert nem akarnak mégse megbántani téged.

Ennél konkrétabban csak ők tudják megmondani.

2018. dec. 26. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös ez is átfutott az agyamon.De egy családtag is mondta nekem aki férfi de ő se tudta megmondani.
2018. dec. 26. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A fura szót általában arra használjuk amit nem igazán értünk, de az elme szintjén mégiscsak fel kell címkézni, ezért megkapja a "fura" besorolást. Én azokat a dolgokat szoktam nemes egyszerűséggel idesorolni, amelyekről tudom, hogy még nem igazán értem, de nem akarok energiát pazarolni arra, hogy mélységeiben megismerjem. Tehát a fura dolgokkal nem szeretek foglalkozni, azért sem mert végső soron szembesíthet azzal, hogy mennyire együgyű vagyok kicsit összetettebb dolgok megértéséhez... Fura mi?
2018. dec. 26. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg elképzelésed sincs mi lehet fura benned? Nem gyűjtesz akciófigurákat, vagy nem szoktál jelmezekbe öltözni, nem vagy rendmániás, mégis lefuráznak? Valami csak lehet benne, ha többen is mondták.
2018. dec. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!