Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több nő is mondta (idősebbek) hogy fura vagyok. Amikor visszakérdeztem mi a fura bennem nem tudtak válaszolni. Valami tippetek van mire gondolnak ilyenkor a nők?
Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 14:16
1/8 anonim válasza:
Ahhoz ismerni kene teged egy kicsit szemelyesen. Mert ennyibol te se tudnad megmondani ha en tennem fel a kerdest. Vagy igen? Akkor kerek egy valaszt pelda gyanant.
2/8 anonim válasza:
"Nem jössz be, de kevés egy délután, hogy felsoroljam miért."
32/f
3/8 anonim válasza:
Minimum egy fotó kellene ennek megválaszolásához, de inkább csak személyes benyomás után lehet ezt megerősíteni vagy cáfolni, az okát felderíteni még időigényesebb feladat.
4/8 anonim válasza:
Fotó az semmi. Ti is tudjátok. Ha csak nem szegény srác egy kvázimodo... de ha nem az, akkor a viselkedéssel lehet valami...
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor arra gondolnak, hogy pontosan tudják mi zavarja őket benned, de nem akarják elmondani, mert nem akarnak mégse megbántani téged.
Ennél konkrétabban csak ők tudják megmondani.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös ez is átfutott az agyamon.De egy családtag is mondta nekem aki férfi de ő se tudta megmondani.
2018. dec. 26. 15:27
7/8 anonim válasza:
A fura szót általában arra használjuk amit nem igazán értünk, de az elme szintjén mégiscsak fel kell címkézni, ezért megkapja a "fura" besorolást. Én azokat a dolgokat szoktam nemes egyszerűséggel idesorolni, amelyekről tudom, hogy még nem igazán értem, de nem akarok energiát pazarolni arra, hogy mélységeiben megismerjem. Tehát a fura dolgokkal nem szeretek foglalkozni, azért sem mert végső soron szembesíthet azzal, hogy mennyire együgyű vagyok kicsit összetettebb dolgok megértéséhez... Fura mi?
8/8 anonim válasza:
Tényleg elképzelésed sincs mi lehet fura benned? Nem gyűjtesz akciófigurákat, vagy nem szoktál jelmezekbe öltözni, nem vagy rendmániás, mégis lefuráznak? Valami csak lehet benne, ha többen is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!