Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lemondanátok valakiről csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanátok valakiről csak azért, mert 'mások mit gondolnak'?

Figyelt kérdés
Pl. egy munkahelyen dolgoztok, sok a rosszindulatú,irigy,pletykás kolléga/nő. De egyébként kölcsönösen vonzódtok egymáshoz és kedvelitek egymást.
2018. dec. 23. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
A mentálisan erős és egészséges ember nem tesz ilyet, mert felismeri, hogy minden amit mások gondolnak róla, ahhoz semmi köze, és ha ezért ezek az emberek, akik pótcselekvésként mások életében vájkálnak, mert a magukét nem tudják rendben tartani és kibontakoztatni kikerülnek az életéből, azzal szivességet tesznek neki.
2018. dec. 23. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Pont lexarom, hogy irigy, rosszindulatú, pletykás emberek mit mondanak vagy gondolnak arról, amit teszek. Egyedül a családom, barátaim véleményére adok egy bizonyos mértékig, mert róluk tudom, hogy jót akarnak nekem.
2018. dec. 23. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok összetevős a dolog. Miért gondolnak rosszat a munkahelyen arról, hogy ti összejöttök? Ez teljesen természetes dolog. Rengeteg munkahelyi kapcsolat alakul ki, hiszen nap mint nap együtt vagytok.
2018. dec. 23. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Az számít, hogy én mit érzek a kiszemelt iránt.

Egy olyan zárt környezetben, mint a munkahely mindig lesznek aki rivalizálnak, irigykednek vagy csak unalomból foglalkoznak mások dolgaival.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak valakinek nem szimpatikus, akit én kedvelek.

2018. dec. 23. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

NEM!

Hozzáteszem, a barátom itt fog dolgozni január közepétől ahol én. De leszarom más ki mond,mit gondol. Mindenhol vannak ilyenek,h pletykálnak..de én azt vallom csak arról megy aki okot adott rá. Nekem ilyen problémáim nincsenek,nem is voltak..a párom is leszarja idegenek véleményét :D

2018. dec. 23. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem le kell sz*rni nagy ívben, hogy mit gondolnak. Az az ő bajuk. Nem élhetünk úgy, hogy állandóan csak mások elvárásait követjük. Saját elvárásainknak kell megfelelnünk.

Ajánlok egy tanulságos mesét, olvasd el:

[link]

2018. dec. 23. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat egy életre szól, a kollégáid meg már x év múlva sehol se lesznek.
2018. dec. 23. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:

CSAK azért, mert "mások mit gondolnak", nem. Mondjuk munkahelyen, ha egymáshoz közeli egységben vagy egy egységben dolgozunk, nem ismerkednék, de nem azért, mert a HR-es Mucika mit gondol, hanem mert bennem van, hogy mi történik, ha mégsem jön össze a dolog és csúnyán szakítunk... jobb az óvatosság.

Illetve ha van vkinek ellenvetése a párommal szemben, meghallgatom, mert lehet, hogy amúgy jogos.

2018. dec. 23. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!