Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok valakiről csak azért, mert 'mások mit gondolnak'?
Nem.
Az számít, hogy én mit érzek a kiszemelt iránt.
Egy olyan zárt környezetben, mint a munkahely mindig lesznek aki rivalizálnak, irigykednek vagy csak unalomból foglalkoznak mások dolgaival.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak valakinek nem szimpatikus, akit én kedvelek.
NEM!
Hozzáteszem, a barátom itt fog dolgozni január közepétől ahol én. De leszarom más ki mond,mit gondol. Mindenhol vannak ilyenek,h pletykálnak..de én azt vallom csak arról megy aki okot adott rá. Nekem ilyen problémáim nincsenek,nem is voltak..a párom is leszarja idegenek véleményét :D
Szerintem le kell sz*rni nagy ívben, hogy mit gondolnak. Az az ő bajuk. Nem élhetünk úgy, hogy állandóan csak mások elvárásait követjük. Saját elvárásainknak kell megfelelnünk.
Ajánlok egy tanulságos mesét, olvasd el:
CSAK azért, mert "mások mit gondolnak", nem. Mondjuk munkahelyen, ha egymáshoz közeli egységben vagy egy egységben dolgozunk, nem ismerkednék, de nem azért, mert a HR-es Mucika mit gondol, hanem mert bennem van, hogy mi történik, ha mégsem jön össze a dolog és csúnyán szakítunk... jobb az óvatosság.
Illetve ha van vkinek ellenvetése a párommal szemben, meghallgatom, mert lehet, hogy amúgy jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!