Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond? Nem sikerül párt találnom pedig az átlagos lányokat szeretem.
Hát igen az nem túl jó a netes. Meg az utcai is. :D Nem csodálom, hogy hülyének néznek. :D Mondjuk ártani nem árt éppen.
Az meg, hogy be vagy sz.rva sajnos pont az, amit nagyon érezhető és visszataszító. Az is, hogy nem vagy rámenős, azaz gondolom a magabiztosságod sincs az egekben.
Amúgy nekem is hasonló problémám volt. Változtattam ezen a hozzáálláson és elkezdtem nagyon lazán venni.
1. Napi kb 100 szerencsétlen szokott itt sírni, am semmit nem old meg.
2. A hetero kapcsolatokban még mindig a nő dönt 90%-ban. (Szar ügy.)
3. Ezt még mindig nektek saját magatoknak kéne megoldni.
4. Az online társkeresés tők jó, már ha nem zavar
h 10-ből 9 pasi pont ugyanezt csinálja. Mer h nincs ideje / lehetősége más módon ismerkedni.
Meg ott is probléma volt, hogy próbáltam kedvesnek, figyelmesnek és odaadó pasikának tűnni, nem pedig egy férfinak, aki határozott és tudja, hogy mit akar, nem adja fel rögtön, amibe belekezd stb.
Majd akkor legyél kedves és odaadó, ha már benne vagy a kapcsolatban.
Sokáig vártam jeleket, vagyis csodát. Hogy majd ő jelezni fog, hogy szabad a pálya. Hát előfordult, de várni a csodára luxus. Normális nő meg nem igazán fog kezdeményezni.
Meg ilyesmi gondolkodásmód, hogy: Már egyszer ráírtam, és nem ért rá, nem zavarom, úgysem jövök ezek szerint be neki.
Nem! Nyomulni kell, persze azért megvan egy határ, de azt majd érezni fogod és éreztetni fogja. (pl. letilt) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!