Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőknél is előfordul, hogy a pasi egyszer csak minden előzetes jel nélkül eltűnik?
Elmesélek egy sztorit, ha megengeded...
Kb 1 éve volt egy pasi, munkahelyen megismerkedtünk, beszélgettünk, buliztunk együtt, volt ez-az többször is, egymásnál aludtunk, az utcán kézenfogva sétáltunk. Minden nap taliztunk a munka miatt is, meg amugy is. Ha nem voltunk együtt, face-en beszéltünk. Egy szép nap reggelén irnék neki, de hoppá, nem lehet. Tiltott :)
Ennyire gerinctelen "embert" még nem láttam. Ha a szemembe nem képes megmondani a frankót, azért legalább leirhatta volna.
Na ilyen a mai világ.
Boldog ünnepeket!!!
Legutóbb kétszer én írtam neki, ő már lassan egy hónapja nem írt vissza. Mindig ez van:(. Ez már a 2. eset. Ebből látszik hogy ő is szépen elfelejtett...
Nem akarnak megismerni jobban. Az elején minden úgy tűnik jó úton halad, de végül semmi nem lesz belőle. A találkozóra rá sem térünk, addigra eltűnnek. Én mindig a 20. személy leszek, nálam jobbak kellenek nekik. Igazuk van egyébként. Megtehetik, hogy válogathatnak.. Ezért se szeretem a netes ismerkedést...az elején mondják el, hogy ez van, nem szándékozik komolyan megsimerkedni velem csak unaloműzés, haverkodást akart, akkor nem ringatom magam bele. Ugyanis én egyszerre csak egy személlyel tudok ismerkedni, nekem nem megy az hogy párhuzamosan 3-al kommunikáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!