Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőknél is előfordul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőknél is előfordul, hogy a pasi egyszer csak minden előzetes jel nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Tehát átbeszélgetünk több estét, viccelődünk, tökre egymásra vagyunk hangolva, komolyabb témák is szóba kerülnek, majd egyszer csak nem válaszol, és azután soha. (Vagy max 1 hét múlva, és annyi a magyarázat, hogy 'elfoglalt' volt). Milyen okai lehetnek ennek? Talált megfelelőbbet, vagy mégsem élvezte a társalgást, vagy imán csak unaloműző voltam neki?
2018. dec. 24. 23:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek egy sztorit, ha megengeded...

Kb 1 éve volt egy pasi, munkahelyen megismerkedtünk, beszélgettünk, buliztunk együtt, volt ez-az többször is, egymásnál aludtunk, az utcán kézenfogva sétáltunk. Minden nap taliztunk a munka miatt is, meg amugy is. Ha nem voltunk együtt, face-en beszéltünk. Egy szép nap reggelén irnék neki, de hoppá, nem lehet. Tiltott :)

Ennyire gerinctelen "embert" még nem láttam. Ha a szemembe nem képes megmondani a frankót, azért legalább leirhatta volna.

Na ilyen a mai világ.

Boldog ünnepeket!!!

2018. dec. 25. 10:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még a tinder, fb meg anyàmtyúkja előtt pasiztam és elmondhatom szívem, akkor is volt már ilyen....és még lesz is , míg vilâg a világ. Volt hogy tök jól erlvoltam egy pasival, csókolóztunk, minden, és megbeszéltük, hogy pár nap múlva megint tali. Várom, írjon....nem ír....na jó, egy hét múlva felhívtam, hogy mizuka van?( Még csoda hogy felvette.) Mondta, hogy ő most depis, sajnálja, majd hív. Depi= becsajozott mellettem, és a màsik csaj lett a befutó. Ennyi.
2018. dec. 25. 10:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Legutóbb kétszer én írtam neki, ő már lassan egy hónapja nem írt vissza. Mindig ez van:(. Ez már a 2. eset. Ebből látszik hogy ő is szépen elfelejtett...

Nem akarnak megismerni jobban. Az elején minden úgy tűnik jó úton halad, de végül semmi nem lesz belőle. A találkozóra rá sem térünk, addigra eltűnnek. Én mindig a 20. személy leszek, nálam jobbak kellenek nekik. Igazuk van egyébként. Megtehetik, hogy válogathatnak.. Ezért se szeretem a netes ismerkedést...az elején mondják el, hogy ez van, nem szándékozik komolyan megsimerkedni velem csak unaloműzés, haverkodást akart, akkor nem ringatom magam bele. Ugyanis én egyszerre csak egy személlyel tudok ismerkedni, nekem nem megy az hogy párhuzamosan 3-al kommunikáljak.

2018. dec. 25. 11:01
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további tapasztalatokat :) Ez csak azért volt fura eset, mert akivel napokig beszélgetek, azzal rendszerint eléggé egymásra kattanunk már , és alig várjuk mindketten, hogy találkozzunk. Ilyen fázisban eltűnés még nem volt, de ezt is meg kellett tapasztalni.
2018. dec. 25. 11:47
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Megjelentek az online társkeresős bérkommenterek is :-)
2018. dec. 25. 12:52
 26/26 anonim ***** válasza:
79%
Talált mást. Sajnos én is így csinálom.
2018. dec. 25. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!