Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőknél is előfordul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőknél is előfordul, hogy a pasi egyszer csak minden előzetes jel nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Tehát átbeszélgetünk több estét, viccelődünk, tökre egymásra vagyunk hangolva, komolyabb témák is szóba kerülnek, majd egyszer csak nem válaszol, és azután soha. (Vagy max 1 hét múlva, és annyi a magyarázat, hogy 'elfoglalt' volt). Milyen okai lehetnek ennek? Talált megfelelőbbet, vagy mégsem élvezte a társalgást, vagy imán csak unaloműző voltam neki?
2018. dec. 24. 23:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Net=oriasi kamuvilag kamuemberekkel kamu erzesekkel kamu tortenetekkel

Valo vilag= kb ugyanez csak legalabb eloben tortennek a dolgok nem szoveg mogott...

2018. dec. 24. 23:42
 12/26 anonim ***** válasza:
2%

Ghosting

De ezt ti akartátok, az állandó netes buzulásotokkal...

2018. dec. 25. 00:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak unatkozott vagy talált jobb(nak tűnő) nőt. Akit érdekelsz, az nem tűnik el azért, mert "fáradt". Online is ki lehet ám szűrni, hogy milyen ember a másik, csak figyelni kell a jelekre és nem bedőlni a süket dumának. Különösen azokat hagyd a fenébe, akik eltűnnek meg újra felbukkannak. Az ígéretesebb jelölt lekoptatta és most jöhetsz te, a b terv. Az ilyenből úgyse lesz semmi.

Nekem elhiheted, pár éves tapasztalatom már van a netes beszélgetések terén.

2018. dec. 25. 00:30
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Elment egy olyan nővel aki nyújtani is tudott neki valamit. Kit érdekel a hülye locsogás.
2018. dec. 25. 07:30
 15/26 anonim ***** válasza:
41%

Én is így csináltam, de nem azért, mert csak hétvégi szórakozásra kellett egy beszélgetőpartner. Én komoly kapcsolatot kerestem.

Ez általában úgy történt, hogy különböző oldalakon (itt, társkeresők, egyéb fórumok) elkezdtem írkálni pár csajjal, aztán szép lassan kiszelektáltam a kevésbé érdekeseket, amíg végül egy maradt csak. Vele beszélgettem tovább, amíg ő is érdektelenné vállt, ő lépett le, nem jött be randin...stb.

Na akiket kiszórtam azoknak nem írtam már semmit, ennek pedig egy oka van. A neten az emberek nagyrésze elmebeteg.

Az elején normálisan megírtam, hogy nem akarokm már folytatni az ismerkedést, mert nem illünk össze. Erre válaszként sokszor kaptam anyázást, érzelmi zsarolást, öngyilkossággal fenyegetőzést, zaklatást, három napos folyamatos könyörgést. Volt, aki életveszélyesen megfenyegetett, volt akki egy hétig követett, volt aki az összes ismerősömre ráírt facebookon, hogy elmondja nekik, hogy mekkora szemét vagyok.

És ez általában teljesen normálisan kinéző, előtte értelmesnek tűnő nők reagáltak így.

Persze vannak normálisak, ők megérdemelnének egy elköszönést, de az aberráltak miatt inkább nem kockáztat az ember.

2018. dec. 25. 07:30
 16/26 anonim ***** válasza:
Hááát, vannak még boszorkányok úgy néz ki.
2018. dec. 25. 07:37
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Megunt nem akar veled bajlodni a tovabbiakban. O végezte az elvárt ismerkedesi procedúrát te azt hitted hogy örömmel beszél veled de igazából az elvárt színjáték ment
2018. dec. 25. 07:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy szokásos "trükk" sajnos. A jobbik eset az, amikor eltűnik, és soha többé nem jön vissza, mert legalább nem köt le érzelmileg. Ilyenkor annyi van, hogy te vagy az x. a sorban, és már rádunt, nem kellesz neki. A rosszabb, mikor visszajön az illető. Ez általában akkor van, mikor a többi "jelölt" befuccsolt, nincs jobb, és te jó vagy "töltelékként" (bocs a kifejezésért, de ez a legjobb szó rá szerintem), míg újabb jobb nem jön, mint te. És pont ezért nem zárják le, hogy legyen hová visszamenni, míg nincs jobb. Plussz, ha valakinek előzőleg bejöttek, azt már nem kell annyi ideig fűzni egy numerára, mint egy új nőt, tehát kevesebb befektetett energiába telik.

A legjobb amit tehetsz az az, hogy tiltod az eltűnés után.

2018. dec. 25. 08:38
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is. Persze, az alap, hogy ha újra megjelenik pár nap múlva, már nem kap újabb esélyt. Inkább csak tényleg azt furcsállom,hogy nagyon jól elcsetelgettünk (a mi a munkádnál nyilván érdekesebb témákról), de a jelek szerint ez csak nekem jelentett picit többet :)
2018. dec. 25. 10:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az alábbiak lehetnek:

- beparázott = jól érzi magát veled, de nem akar elköteleződni párkapcsolatra

- van valakije, másnak is csapja a szelet

- vagy szimplán csak bunkó

2018. dec. 25. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!